Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Ögonkräm

Huden under ögonen är väldigt tunn och känslig och det är därför viktigt att använda en ögonkräm som är bra för att återfukta den. En ögonkräm hjälper mot mörka ringar, svullen hud eller påsar under ögon samt att förebygga ålderstecken. Använd även en bra ögonmask för att reducera rynkor, svullnader och mörka ringar.

Läs mer

Ögonkräm för känslig hud runt ögonen

Är du svullen vid ögonen, har mörka ringar eller påsar under ögonen? Kanske syns fina linjer, rynkor och kråkfötter? Använd ögonkräm pch en bra ögonmask som hjälper till att förebygga och hjälper den tunna huden vid ögonen att hålla sig fräsch, ungdomlig! Huden kring ögonen har en annan kvalité än huden i resten av ansiktet. Den är tunnare, har betydligt mindre porer och är dessutom mer känslig. En ögonkräm har därför en annan typ av formula än din ansiktskräm, uppbyggd av mindre molekyler för att kunna tränga ner i den tunna huden och samtidigt låta den andas.

Ögonkrämens främsta uppgift är att återfukta och skydda – en dos antioxidanter i ögonkrämens formula skyddar till exempel huden mot fria radikaler, koffein agerar mot svullnad, och aloe vera återfuktar samtidigt som det ger en skönt svalkande och avslappnande effekt.

Applicera ögonkrämen morgon och kväll på väl rengjord hud. Använd liten mängd produkt och applicera med lätt duttande fingrar (inget gnuggande i det känsliga ögonområdet) kring globbenet. I de flesta fall behöver du inte applicera krämen på ögonlocket, då de håller sig återfuktat och smidigt helt på egen hand.

Reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor, svalka och fräscha upp eller återfukta på djupet.