Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Ögonkräm

Ibland kan man uppleva att huden under ögonen känns svullen och man kanske till och med får mörka ringar som både kan ömma men även kan synas tydligt. För att motverka allt från mörka ringar till ålderstecken och svullnad kan man använda sig av en ögonkräm. En ögonkräm kanske många tror man först behöver använda när man blir lite äldre men faktum är att ögonkräm är viktigt för kvinnor och män i alla åldrar.

Läs mer

Använd ögonkräm som en naturlig del i din hudvårdsrutin

Huden under ögonen är extra känslig och därför är det viktigt att använda produkter som är specifikt anpassade för just detta område. En ögonkräm verkar vårdande. Den återfuktar, lugnar och kan dessutom verka anti-ageing. Oavsett om du är kvinna eller man, ung eller gammal så berikas huden av att använda ögonkräm.

Att bli äldre är ju något som vi alla förr eller senare upplever och tids nog kommer de fina linjerna bli alltmer framträdande. I området runt ögonen kan vi ofta se våra första tecken på åldrande hud. Det är helt normalt och ingenting vi helt kan undvika men vi kan däremot fördröja eller till och med minska synligheten av dem. Detta gör du bäst med hjälp av en ögonkräm berikad med just anti-ageing ingredienser.

Vår ISNTREE TW-Real Eye Cream är specifikt framtagen för mogen hud. Den är berikad med mängder av probiotika, vitaminer och mineraler som både stärker, återfuktar och läker huden.

Ögonkräm hjälper till att motverka påsar under ögonen

Vi alla har nog upplevt de mörka ringarna under ögonen som avslöjar att vi fått alldeles för lite sömn. Att få påsar under ögonen är helt normalt och ingenting att skämmas för men faktum är att vi kan minska synligheten av dem. Att använda ögonkräm är ett perfekt sätt att förminska synligheten av de mörka ringarna.

 En härlig ögonkräm att använda för alla åldrar är vår PURITO Centella Green Level Eye Cream. Krämen är berikad med ingredienser som både stärker hudens elasticitet men som också främjar hudens egen kollagenproduktion. Krämen i sig har även en härligt kylande effekt vilket är perfekt om man upplever svullnad eller påsar under ögonen.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden