Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Ögonmasker

En ögonmask är effektiv mot fina linjer, svullnad och mörka ringar under ögonen. Dom är väldigt sköna att använda och du kommer direkt känna dig fräschare och ser piggare ut. Med en ögonmask så får du motsvarigheten till en Espresso fast under dina ögon. En riktig askungebehandling för ögonområdet på ynka 10-25 minuter. Medan du kan koppla av och låta masken göra sitt.

Läs mer

Fördelar med ögonmask

Ögonmask med kollagen ökar produktionen av ett protein som kallas elastin. Det hjälper till att förbättra hudens elasticitet. För att inte tala, elastin ökar också cellförnyelsen som ger dig en mjukare och lenare hud. Det minskar på dina fina linjer och rynkor runt ögonområdet. Perfekt för trötta ögon samt mogen hud men passar alla hudtyper.

Ögonen berättar en historia, de avslöjar om du inte fått tillräckligt med sömn eller om du hade en partykväll. Det är därför aldrig fel att ge dina påsar under ögonen lite extra kärlek mellan varven. När vi blir äldre är huden under ögonen det avslöjar vår riktiga ålder. Ögonområdet hud är naturligt med tunnare och känsligare och blir ofta mer benäget för torrhet.

Välj mellan: Eye Anti-wrinkle mask, super återfuktande mask för ögonen, ögonmask för mörka ringar under ögonen. Eller varför inte en lyxiga ögonmask i guld? Eller med ginseng, Black mask, argan olja eller grönt te? 

Ögonmask mot mörka ringar

När det gäller mörka cirklar under ögonen så fungerar en sval ögonmask så att den får blodkärl att sammandras, vilket minskar svullnad tillfälligt. Låt gelpadsen som är indränkta i härligheter ligga under ögat en stund. När 10-25 minuter har gått så masserar du bara in resterna försiktigt. Tvätta inte av. Gelpadsen är kylande och helt underbart om man är svullen eller känner sig trött och pluffsig.Hudområdet blir helt svalt och fint i hudtonen och man känner sig verkligen pigg runt ögat.

Normalt sett är mörka ringar under ögonen är ofta blodkärl som är synliga. De blir med tiden mer synliga när vi åldras då huden blir tunnare. Så en eye patch kommer tyvärr inte förbättra det drastiskt. 

Eye patches

Direkt översatt till svenska betyder det lapp för ögat. Hos oss på Hudvårdsguiden finner du ett brett utbud av billiga Eye patches ögonmasker som tar bort trötta ögon! Handla tryggt och enkelt.  

Förhöj din skönhetsrutin med förstklassig ögonmasker från de största märkena. Tex SKIN ACADEMY Vitamin C Gel Eye Eye Patches föryngrar huden, SKIN ACADEMY Charcoal Gel Eye Patches rengör och SKIN ACADEMY Snake Venom Gel Eye Eye Patches innehåller syntetiskt ormgift som hjälper till att minska cellrörelsen.