Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Ögonserum

Vill du få ut mer av din ögonvårdsrutin är ett ögonserum ett måste för att få effektiva resultat mot fina linjer runt ögonen, puffiga ögon och mörka ringar eller arbeta förebyggande. Det är kring ögonen där dom första tecken på åldrande visas. Det är även ett område som är mycket mer känsligt och sårbart än resten av ditt ansikte. När vi åldras blir den känsliga huden kring ögonen ännu tunnare på grund av förlust av kollagen och elastin. Något du kan tillföra med hjälp av ett ögonserum runt ögonen med Anti-age effekt.

Läs mer

Ögonserum vs Ögonkräm

Till skillnad mot en ögonkräm så har ett ögonserum en lättare formula som består av små små molekyler som penetrerar aktiva ingredienser djupt in i din hud. Huden under ögonen är tunnare och den kan vara upp till 10 gånger tunnare än huden på resten av ansikte.

Ta bort kråksparkar och tunna veck runt ögonen naturligt

Då är ett ögonserum är det bästa mot kråksparkar kring ögonen och är dess värsta fiende!

Ögonserum med ingredienser som:

Många av våra ögonserum är fyllda med aktiva- och stärkande ingredienser. Välj mellan serum i pipettflaska, kräm, tub, serum roller.

  • C-vitamin, en antioxidant som lämnar ditt ögonområde med ett friskt glöd. Med hjälp av ett ögonserum kan du lura andra att du fick en hel god natts sömn även fast du inte fick det. 

  • Retinol i ögonserum är mycket vanligt. Det är som är ett vitamin-A-derivat är en av de enda ingredienserna som finns bevisade att de fungerar för att öka cellomsättningen och öka kollagenproduktionen, som tillsammans hjälper till att fylla fina linjer / rynkor och jämna hudens yta. Återfinns ofta i ögonserum som har en uppljusande effekt på huden runt ögonen.

  • Högkoncentrerad kaviar, ger massor av näring, fukt och ökad elasticitet och energi.

  • Peptider och hyaluronsyra, lugnar den känsliga huden runt ögonen och  minska svullnader och ljusa upp mörka ringar

  • Koffein - verkar aktivt dränerande av överflödig vätska.

Applicera ögonserum

Appliceras på rengjord torr hud. Ett serum kan applicera något närmare ögonområdet än en ögonkräm. En ögonkräm rekommenderas att  används endast på occipitalbenet.

Ögonolja

Ögonolja runt ögonen hjälper att återfukta och bevara fukten i huden. Används främst för att ersätta ögonkräm och skiljer sig åt mot ett serum.

Hos Hudvårdsguiden hittar du det bästa serumet för att bekämpa puffiga ögon, rynkor och åldrande. 

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden