Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Rengöringsservetter

Rengöringsservetter är perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. Eller kanske på nattduksbordet, för de kvällarna då du är lite för trött för att genomgå din vanliga kvällsrutin för ansiktet. Det är helt klart bättre att ta bort sminket innan du går och lägger dig, än att sova med det. Rengöringsservetter tar effektivt bort makeup och rengör snabbt huden, utan att du behöver några andra produkter. Se våra rengöringsservetter nedan!

Läs mer

Hur ska man använda rengöringsservetter?

Ansiktsservetterna fungerar precis på samma sätt som en vanlig ansiktsrengöring, men tänk på att efter användning av många av ansiktsservetterna så bör du skölja ansiktet med varmt vatten efteråt. Annars kan det lämnas kvar en hinna på huden med gammal smuts. Om du har känslig hy kan det irritera och skapa problem som finnar och utslag. På vardera produkt kan du se om du behöver skölja med vatten efter användning eller inte.

Viktigt är att komma ihåg att stänga paketet med dina ansiktsservetter, så dem inte torkar ut!

Vilken ansiktsservett bör jag köpa?

Ansiktsservetter behöver absolut inte vara en nödlösning som många tror, alltså någonting du bara använder när du är trött och inte orkar rengöra ansiktet ordentligt. Det kan till och med vara bättre än din vanliga tvättrutin. Väljer du servetter av bra kvalité och märke som inte torkar ut huden så är det toppen.

Vår SPASCRIPTIONS Anti-Aging Makeup Cleansing Wipes ger huden näring samtidigt som den effektivt tar bort ansikts-och ögonsmink, till och med vattenfast mascara. Formulan hjälper till att konditionera och lugna huden och den lämnar inga feta rester. Servetterna innehåller grapefrukt som hjälper till att bleka åldersfläckar och ökar hudens ljusstyrka.

IDC Institute Duo Gold Wipes 25 st Cleanse & Exfoliate är en annan produkt, som har bra egenskaper. Dels har dem en räfflad sida som finns för att massera bort orenheter i huden. De innehåller också grönt te, vitamin E samt kollodialt guld som hjälper huden att reducera rynkor. Guldet har antibakteriella egenskaper som motverkar acne och orenheter. Superbra att använda innan en ansiktsmask!

Hitta ansiktsservetterna som passar just dig ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden