Sheet Masks

är fullpackade med hudvårdande serum med naturliga ingredienser som är en dröm för huden. Ger din hud en välbehövlig boost och få en fräsch och återfuktad hud. Alla våra sheet masks är godkända inom EU och dermatologiskt testade.

Nu “sheet maskas” det som aldrig förr och K-Beauty trenden från Sydkorea är här för att stanna. Med smarta engångsförpackningar gör det super enkelt att använda och du får rätt dosering varje gång! 

Sheet mask har en central del i den koreanska hudvårdsrutinen och det finns en mask för varje tänkbara behov. Arbeta resultatinriktat med resultat som: uppstramad hud, mer lyster, reducering av fina linjer. Det finns sheet mask gjorda av 24-karats guld när du vill ha det bästa!

SKIN ACADEMY Sheet Mask Collection
Tillfälligt slut. Bevaka

Sheet mask – så fungerar det

Applicera masken på ett rengjort ansikte och låt masken verka i cirka 5-20 minuter. Serumet som blir kvar när du tar av dig en sheet mask ska inte tvättas bort utan den klappar du in i huden och följ sedan upp med din vanliga dag/nattkräm. 

Vad är sheet masks?

Det är en ansiktsmask av bomull, biocellulosa eller hydrogel som har dränks i serum. Duken bidrar till att de välgörande ingredienserna inte avdunstar under verkningstiden vilket maximerar effekten. Dock så ska du inte ha den för länge utan håll tiden som står på förpackningen. 

Användningstillfällen:

Få lystrig hud efter flygresan med en återfuktande sheet mask, inför party makeupen ska på applicera en uppstramande mask. Under stressiga perioder applicera en mask med lugnande egenskaper och lämnar din hud lystrig. Med detoxande sheetmask gör som namnet säger, stramar upp och rensar ut. Det finns sheet mask för händer och fötter med.

Sheet masks med roliga tryck 

Vi säljer även de populära maskerna från Holika Holika med roliga djurtryck som tex wrinkel pug, panda, kattmasker med flera. 

Vi har kända varumärken på sheet mask som SKIN ACADEMY, IDC,  BioRepublic Skincare, IROHA och mycket mera. Alla produkter hos Hudvårdsguiden.se är dermatologiskt testade och godkända inom EU och fritt från parabener. Ej testat på djur.