BioRepublic Aloe Rescue Revitalizing Sheet Mask

69 kr
Produkten har tyvärr utgått ur sortimentet.

En uppfriskande ansiktsmask med naturligt aloe veraextrakt, fytokollagen och vitamin E. Lugnar torr hud, perfekt för solbränd hud. Ger omedelbar återfuktning. För frisk, vitaliserad och välmående hud. Denna biologiskt nedbrytbara sheetmask passar exakt in i ansiktets konturer för optimal upptagning av näringsämnen till huden.

Huvudingrediens: Aloe Vera

Aloe Vera är fantastiskt, nästan magiskt. En väl  beprövad ingrediens inom hudvård. Det har sammandragande egenskaper som  rengör på djupet och förebygger blockering av porerna och en naturlig  fuktgivare som bibehåller elasticiteten i huden och förebygger torrhet.  Det stärker hudens förmåga att förnya vävnader och stimulerar produktion  av kollagen och elastin som förebygger och minskar uppkomsten av  rynkor. Det är starkt reparerande och jobbar mot hudproblem och ärr, det  är även ett naturligt antibiotikum som behandlar och förebygger akne.  En fantastisk resekompis som också fungerar reparerande och kylande vid  solskador och bränd hud.

Fakta: 

  • Formulerad utan parabener, sulfater, ftalater och triclosan.
  • 100% grymhetsfri.
  • Innehåller stor mängd hudförnyande serum.
  • Dermatologiskt testad

Användning:

Det kunde inte vara enklare! Ta försiktigt ut masken  och applicera på ren hud. Bär masken i 15-20 minuter eller tills den är  torr. Ta bort masken och tryck lätt på överflödigt produkt i huden.  Inget behov av att skölja! För bästa resultat, använd 2-3 gånger per  vecka. Tips! Förvara masken i kylen för extra effekt!

Ingredienser