BioRepublic Cucumber Breeze Soothing Sheet Mask

69 kr
Produkten har tyvärr utgått ur sortimentet.

Cucumber Breeze Soothing Sheet Mask är en lugnande ansiktsmask med naturligt gurkextrakt, växtkollagen och vitamin E. Lugnar stressad hud och  förbättrar hudfärgen. Stramar upp porer och minskar utseendet av fina  linjer. För lugn, föryngrad, vårfrisk hud. Denna biologiskt nedbrytbara  sheetmask passar exakt i ansiktets konturer för maximal upptagning av  näringsämnen till huden.

Huvudingrediens: Gurka

Gurka gör underverk för huden! En mycket populär ingrediens inom  hudvård tack vare sina uppfriskande och reparativa egenskaper. Gurka  behandlar hudproblem som påsar och mörka ringar under ögonen, är en  mästare i återfuktning och skyddar hudens celler. Gurka innehåller även  antioxidanter som bekämpar effekterna av fria radikaler och för tidigt  åldrande. Gurka har även  sammandragande egenskaper som rengör huden på djupet och minskar onödigt  fett och tillhörande hudåkommor som exempelvis akne.

Fakta: 

  • Framtagen utan parabener, sulfater, ftalater och triclosan.
  • Inga djurförsök.
  • Innehåller stor mängd hudförnyande serum.
  • Dermatologiskt testad.

Användning:

Ta försiktigt ut masken  och applicera på ren hud. Bär masken i 15-20 minuter eller tills den är  torr. Ta bort masken och tryck lätt på överflödigt produkt i huden. Inget behov av att skölja! För bästa resultat, använd 2-3 gånger per  vecka. Tips! Förvara masken i kylen för extra härlig kylande effekt!

Ingredienser