Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Veganska hudvårdsprodukter

Vi har en mängd olika veganska och ekologiska produkter, allt för att du ska hitta just dina favoriter. Allt från shampo och balsam, bodylotion, hudkräm, deodorant, after-shave balm, duschkräm, hudvårdsset, handtvål, handkräm, ansiktsmasker volymspray, hårmasker, skrubbar, skäggvård och mycket mer. Se hela vårt utbud nedan!

Läs mer

Beauty of Joseon Dynasty Cream

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Vegansk hudvård och kroppsvård, varför?

Veganism är ett levnadssätt som fler och fler väljer att anamma i såväl matväg som i sina hudvårdsprodukter. Vegansk hudvård framställs enbart av växter, mineraler och säkra, syntetiska ingredienser och du kan vara säker på att det inte innehåller något animalistiskt. Veganska produkter är fyllda med vitaminer och mineraler och antioxidanter allt toppen för att du ska få en så välmående och återfuktad hud som möjligt. Vill du ha produkter där du vet exakt vad innehållet är rekommenderar vi starkt veganska produkter, allt innehåll är noga utvalt och beprövat så att du kan känna dig lugn och trygg med vad använder på din kropp. Prova till exempel ett av våra hudvårdsset redan idag och se skillnaden de kan göra för dig. Vårt LAVERA Firming hudvårdsset är ett bra alternativ där du har hela kitet klart, allt från rengöring till återfuktning.

Det finns en mängd fördelar med att använda veganska produkter.

Veganska hudvårdsprodukter innehåller bara naturliga ingredienser, så produkterna är alltid mycket mer skonsamma och mjuka mot huden gentemot andra produkter som inte är veganska. Det är ett snällt alternativ som passar alla, speciellt dig med känslig hy. Alla produkter är dessutom väldigt återfuktande, något som alla hudtyper kräver året om. Vitaminerna och antioxidanterna i veganska produkter ger dig en stärkt hud och ett härligt lyster. Prova exempelvis vår MOSSA Vitamin Cocktail Facial Oil, en härlig ansiktsolja som ger dig enorm lyster!

Viktigt är att alltid kolla extra noga så att produkterna som uppger sig vara veganska verkligen är det. Kolla upp certifieringarna noga. Många tror att bara för att en produkt är cruelty-free är den vegansk. Detta stämmer inte. Att något är cruelty free innebär bara att man inte testar på djur, det kan dock fortfarande förekomma animaliskt innehåll i produkten. Hoppas du blivit lika sugen som oss att gå över till att använda mer veganska och ekologiska produkter! Var rädd om dig och var rädd om vår värld!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden