Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Läppvård

Återfuktade, lena och mjuka läppar är viktigt för välbefinnandet. Läpparna ska aldrig kännas torra och nariga utan alltid mjuka och härliga. Vid olika klimat och årstider kan läpparna få olika problemområden, så som torra, brända eller nariga. Ta hand om dina läppar och bibehåll en mjuk hud året om. Vi på Hudvårdsguiden har samlat all typ av läppvård du kan tänkas behöva. Se våra kategorier för läppvård nedan och börja ta hand om dina läppar redan idag!

Läs mer

Dina läppar har olika behov beroende på klimat

Precis, våra läppar är väldigt tunna och sköra och i vårt svenska klimat där vi både kan ha väldigt varmt och soligt väder under vissa månader men också väldigt kallt och blåsigt under andra månader. Detta innebär att vi behöver ha olika produkter till våra läppar, anpassade efter vårt dagsbehov. Under de kallare månaderna har läpparna en tendens att både spricka, bli torra och nariga, då är det fukt som är det viktigaste komplementet. Samtidigt är det väldigt viktigt att skydda läpparna, vår IDC INSTITUTE Lip Balm Strawberry Hydrates and Protects både återfuktar och skyddar läpparna och har dessutom en fantastisk doft av jordgubbar!

Under sommarhalvåret är det snarare solen som är ett problem för våra sköra läppar. När vi utsätter våra läppar för mycket sol är det väldigt lätt att bränna sig, men också att bli väldigt torr. Ett bra skydd för läpparna under de soligaste månaderna är A och O. Ett solstick är en perfekt produkt som både är lätt att ha med sig och applicera flera gånger om dagen. Vårt Piz Buin® Aloe Vera Sun Lipstick SPF30 är perfekt då de både har SPF 30 men också vårdar och återfuktar läpparna på samma gång.

Vi rekommenderar en läppmask

Ja, givetvis rekommenderar vi att man även använder en läppmask som en självklar del i din hudvårdsrutin. Att använda en läppmask hjälper dig att återfukta dina läppar på djupet och lämnar dem smidiga och mjuka, samtidigt som de hjälper till att förbättra fina linjer för att förbättra din naturliga fyllighet. Vår SKIN ACADEMY Hydrating Lip Mask är ett toppenval som du enkelt applicerar på läpparna och låter verka i cirka 20-25 minuter. Efter masken fått återfukta dina läppar på djupet är det dags att ta av den, det gör du enkelt genom att skrapa bort den försiktigt och sedan slänga masken.

Var rädd om dina läppar och vårda dem året om!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden