Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Läppmasker

Är du ute efter perfekta, lena läppar? Många glömmer av att det finns läppmasker, på samma sätt som det finns ansiktsmasker. En läppmask är superbra att använda, och ett bra komplement till läppbalsam som återfuktar läpparna. Dina läppar kommer se fantastiska ut direkt efter användning och kännas sådär skönt lena som du vill. Dessutom vårdar masken området även kring läpparna, inte bara på dem.

Läs mer

Hur använder man en läppmask?

Läppmasker är väldigt lätta, och roliga, att använda. De ser oftast ut som stora pussmunnar, av gelé. Det är viktigt att du rengör dina läppar innan du applicerar masken. När du rengjort dina läppar så applicerar du masken, och låter sitta så länge som det står på förpackningen. De brukar sitta på i ungefär 15-25 minuter. Under tiden kan du ju passa på att ta någon rolig bild med din läppmask!

Då kanske du undrar hur ofta du bör använda en läppmask? Vi tycker i alla fall en till två gånger i veckan.

Vilken läppmask bör jag välja?

Som vi brukar säga, så tycker vi att du ska utgå från ditt behov. Vad vill du få för resultat? En storsäljare är vår SKIN ACADEMY Hydrating Lip Mask, återfuktar dina läppar på djupet och lämnar dem smidiga och mjuka. De hjälper även till att reducera fina linjer och förbättra dina läppars naturliga fyllighet.

Utöver att använda läppmask, så är det så klart viktigt med annan läppvård. Kontinuerlig omvårdnad krävs för att läpparna ska hålla sig vackra och lena. Det ger även en bra grund om du sminkar dina läppar med exempelvis läppenna eller läppstift. Läpparna behöver fukt dagligen. Använd därför, utöver en läppmask, ett läppbalsam eller cerat dagligen. Till exempel vårt 100 % ekologiska läppbalsam Medevi Cerat Havtorn som innehåller en näringsrik havtornsolja med bland annat omega 7 som är vårdande för torra och nariga läppar. Det passar även dig som är extra känslig. Det är helt enkelt ett riktigt bra läppbalsam för alla!

Köp på dig ett litet lager av läppmasker som du kan ha hemma i badrumsskåpet, redo att användas en till två gånger i veckan! Se våra läppmasker ovan.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden