Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Makeup - Smink

Hos oss hittar du allt du behöver för din bästa sminkning. Både produkter för den perfekta basen, vardagslooken, den festliga partymakeupen eller till och med bröllopsmakeupen. Vi har så klart också de rätta tillbehören för att applicera ditt smink. Vi har produkter från märken så som Kokie Cosmetics, Aden och Stargazer. Klicka dig in på någon av kategorierna nedan!

Läs mer

Vi har ett brett sortiment av Makeup

Smink är roligt, och kan förgylla vilken dag som helst. Du kan förnya din stil helt med exempelvis ett nytt nagellack, eller varför inte en ny färg på läpparna? Vårt makeup-sortiment är uppdelat i olika kategorier för att du enkelt ska finna vad du letar efter. Du kan hitta kategorierna: Ansikte, Läppar, Naglar, Ögon, Makeuptillbehör, Rengöringsservetter samt Sminkborttagning.

Vi tipsar om bra produkter för vardagslooken

Om inte sminkbasen sitter, ja då svajar resten. En bra grund kräver bra verktyg. Vi tycker därför du ska införskaffa dig bra makeuptillbehör, exempelvis vårt borstset “Makeup-penslar 5-pack bambu bnatural”. Det innehåller fem stycken borstar av högsta kvalitet, av taklon som är mjuk nylon och skaft i bambu.

För en vanlig vardag skulle vi rekommendera att använda en BB-cream, som är en sorts färgad dagcreme eller foundation som både återfuktar och vårdar huden. En BB-cream fungerar som en allt-i-ett kräm som inte bara är tidsbesparande men också ekonomisk eftersom den kan ersätta flera olika produkter. Vi har flera märken med riktigt bra BB-Cream som tex från Purito som är en heltäckande kräm som reducerar fina linjer och rynkor.

För att få lite lyster i ansiktet är det fint med en highlighter som lyfter fram de partier du vill framhäva. Vi har flera superbra highlighters i vårt sortiment.

Därefter rekommenderar vi en mascara för just ditt behov. Vill du ha långa fransar? Separerade fransar? Mycket volym? Vattenfast eller inte vattenfast? Vår Kokie Volume + Length Mascara Black är ett bra alternativ för dig som vill ha längre, fylligare och tjockare fransar. Men vi har många fler, klicka dig in till “Ögon” och “Mascara” för att finna alla!

Något som är viktigt, för att få sminket att hålla, är ett setting spray. Setting sprays fixerar din makeup, gör att basen ser fräsch ut längre och gör att du inte behöver bättra på basen flera gånger om dagen. Ett bra exempel är vår Kokie Fix It Up Matte Setting Spray.

Kika in på våra smink-kategorier ovan och finn dina favoriter!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden