• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Concealer

Concealer en produkt som används för att dölja antingen strukturella ojämnheter eller färgmässiga imperfektioner. Denna produkt är alltså din bästa vän när du har sovit för lite, eller om du vill bli av med dina mörka ringar under ögonen. Den finns i många olika varianter, men de två vanligaste är i flytande eller kräm-form. Oftast är produkten i en hudliknande nyans, men det finns även så kallade "correctors", som kan användas för att återskapa en naturlig hudton. 

Läs mer

Se våra concealer

En av våra bästsäljare är Kokie Be bright Illuminating concealer som finns i 9 läckra nyanser. Anledningen till att den är så populär beror på dess hissnande förmåga att dölja mörka ringar samtidigt som den ljusar upp under ögonen utan att resultatet blir "kakigt", det vill säga att huden ser slät och fin ut hela dagen. Om du istället vill använda våra färgkorrigerande produkter rekommenderar vi Kokie Be Bright Illuminating Concealer Color Correct, som finns i nyanserna Green (täcker rödhet, till exempel finnar, rodnader), Lavendar (täcker gula nyanser), Peach (täcker blå nyanser, såsom mörka ringar under ögonen, blåmärken) samt Yellow (täcker rödhet, exempelvis rodnader).

Om du istället föredrar produkter i stickform rekommenderar vi Aden Cover stick som finns i två nyanser - passar dig som vill kunna fixa sminket "on the go". IDC Color Complete Cover 2 In 1 Concealer & Foundation är en utmärkt multifunktionell produkt för dig som vill se snygg ut utan att använda massa olika produkter för att uppnå ett naturligt resultat. För dig som vill täcka blemmor som ärr eller finnar rekommenderar vi REVUELE Insta Magic Beauty Cream Concealer. Denna kräm fungerar både som en sminkprodukt och en hudvårdsprodukt, då den innehåller salicylsyra som aktivt reducerar talgkörtelns aktivitet, torkar ut finnar och förebygger överdriven oljeproduktion - samtidigt som den också täcker blemmor. Aden Cream Camouflage är för dig som vill ha lite extra täckning och lämpar sig bäst till att täcka finnar eller pigmentfläckar.