Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Foundation

Foundation är en produkt som används för att försköna hudens struktur, jämna ut hudtonen, dölja imperfektioner med mera. Den kommer i många olika former och det är några faktorer man ska ha i åtanke när man väljer foundation. 


Läs mer

Vilken foundation ska jag välja?

Steg nummer ett är ålder. I samband med att huden åldras, kräver huden ofta mer återfuktning och förlorar sin elasticitet.  För dig med fina linjer rekommenderar vi en flytande foundation som exempelvis Kokie Skin Perfect HD Foundation eller Aden Cream Foundation, eftersom puderfoundations lätt kan fastna i linjerna och ge ett äldre intryck. Ytterligare en faktor att ha i åtanke är livsstil. 

Är tiden knapp och man har en stressig livsstil kanske man ska rikta sig in på en produkt som är multifunktionell och har flera användningsområden. Då rekommenderar vi IDC Color Complete Cover 2 in 1 Concealer & Foundation

Ytterligare en produkt som är snabb att applicera är foundation i stickform, exempelvis vår bästsäljare Aden Make-up Stick. Har du en aktiv livsstil och tränar mycket kan det vara bra att söka sig till en oljefri produkt som håller hela dagen. Då rekommenderar vi Kokie Full Cover Foundation, som är en lättviktig och långvarig foundation med matt finish. 

Sedan får vi inte glömma kanske det viktigaste av allt: personlig preferens. Tycker du om att ha felfri och heltäckande hy eller vill du att din hy ska lysa igenom din makeup? Hur mycket täckning känner du dig bekväm med att bära? Om du tycker om den där polerade looken, rekommenderar vi givetvis en fulltäckande foundation som Aden Full HD Fluid Foundation eller Kokie Skin Perfect HD Foundation. Om du istället är en person som inte tycker om känslan av att ha för mycket smink på sig, rekommenderar vi en färgad dagkräm med lägre täckningsgrad som låter huden andas. LdB Bronze Tinted Day Cream är ett utmärkt val då den ger både färg, fukt och vårdar huden på samma gång.