Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Highlighter

Med en highlighter kan du framhäva dina ansiktsdrag, och få det perfekta glowet. En highlighter har många användningsområden och verkligen ett måste i sminkväskan. Vi har många highlighters, från märken så som Kokie, Aden och IDC Color, i olika nyanser! 

Se våra highlighters nedan.

Läs mer

Vad gör en highlighter?

Den framhäver dina bästa ansiktsdrag, eller det du själv väljer att framhäva. Den ger helt enkelt dig lyster och glow. Genom att lägga highlighter så belyser du naturliga ljuspunkter i ansiktet, vilket gör att det framhävs. Det kan vara svårt att veta vilken highlighter man bör välja, och främst vilken färg. Vi rekommenderar att du väljer en nyans som är ljusare än din egen hudton. Har du en varm och gyllene hudton, välj då en varm färg på highlightern. Har du däremot en kall hudton, så tycker vi du bör välja en nyans av rosa, violett eller blå. Det kommer ge allra bästa resultat.

Vår Kokie Soft Glow Highlighter finns i flera färger, så att du lätt kan välja en som passar just din hudton. Exempelvis passar färgen “Heavenly” dig med en kall hudton medan “Divine” passar dig med en varm hudton. Men testa dig gärna fram, och se vad du föredrar!

Hur applicerar man en highlighter?

Man kan applicera en highlighter på många olika sätt, men det vanligaste är att man använder en highlighter borste. Applicera det som sista steget i din sminkrutin innan din setting spray. Du väljer själv vad du vill highlighta, alltså framhäva, men vi brukar tipsa om: Under brynbenet, på näsryggen, i den inre ögonvrån, kindbenen och på amorbågen. Men det går så klart även att använda highlightern på kroppen exempelvis på nyckelbenen. Det är superfint att lägga lite highlighter där. Har du nu förstått vikten av en bra highlighter som är anpassad just för din hudton?

Hoppas det! Kika in alla våra highlighters ovan.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden