Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Primer

Ingenting i din sminkrutin spelar roll, om inte basen sitter. Basen i sminket bör alltid börja med en primer. Du applicerar den efter att du lagt din ansiktskräm, innan du lägger på någon annan sminkprodukt så som foundation. Vi har primers från märken så som Kokie, REVUELE och Aden. Alla behöver en primer, oavsett hudtyp. Se våra primers nedan!

Läs mer

Varför ska man använda en primer?

En primer ser till att jämna ut ojämnheter och gör att din foundation och ditt puder kommer att sitta bättre. Din makeup kommer se mycket bättre ut, och hålla längre om du använder dig av en primer. Den ändrar hudens textur så att den ser mjukare och slätare ut. Det som är bra är också att när du har en fin grund, så behöver du inte använda så pass mycket foundation som du kanske annars hade gjort, vilket gör resultatet mer naturligt.

Hur applicerar man en primer på bästa sätt?

Först och främst. Se till att huden är tillräckligt återfuktad och insmord med ansiktskräm innan du lägger din primer. Vi rekommenderar att du använder fingrarna, och börjar från mitten av ansiktet. Anledningen till att du bör börja där, är eftersom det är där du behöver allra mest produkt. Låt sedan primern sjunka in ett par sekunder i huden, innan du applicerar din foundation.

Vilken primer ska jag välja?

Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken primer du ska köpa. Du bör utgå ifrån din hudtyp och vilket resultat du vill få när du väljer primer. En primer som passar alla hudtyper är vår Aden Face Primer Mattifying Lotion 03. Den hjälper även till att fördröja naturliga ålderstecken och minimerar synliga porer.

Har du väldigt glansig hud? Då är Kokie So Matte Mattifying Foundation Primer ett perfekt val för dig. Den balanserar nämligen ut glansig hud.

Lider du av problemhud, så som acne? Testa då REVUELE Insta Magic Beauty Mattifying Cream Primer. Den är speciellt framtagen för att korrigera problemområdena i huden, samtidigt som den skapar en idealisk bas för smink. Den unika formulan är avsedd för att avlägsna överskott av talg och att fukta torra områden.

Vi har så klart många fler primers. Kika in alla våra primers ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden