Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Puder

Puder är en produkt som används i många människors sminkrutin. Det används av många anledningar, exempelvis för att göra ett blankt och glansigt ansikte mattare, eller för att få en solkysst färg i ansiktet. Vi har så klart många olika puder, från märken så som Kokie, Aden, StarGazer och IDC Color. Se våra puder nedan!

Läs mer

Varför ska jag använda ett puder?

Börja med att fundera varför du vill ha ett puder. Är det för att få bort glansig hy, eller vill du kanske få ett solkysst ansikte? Kanske du vill använda det till att sätta ditt smink, alltså få det att stanna kvar under hela dagen?

Så - vill du få bort glansig hy? Då passar Kokie Color Correct Setting Powder - Green Redness Correction dig perfekt. Det är ett pulver i en grön nyans som neutraliserar rodnader i ansiktet och ger en ljus, jämn hudton. Det ger även ditt ansikte en matt finish och förhindrar ansiktet från att bli oljigt.

Vill du snarare få ett solkysst ansikte? Då är bronzingpudret Kokie Matte Bronzer ett bra alternativ. Det finns i olika nyanser, för att du ska kunna hitta en som passar just dig och ditt behov. Detta pudret är matt.

Hur applicerar jag mitt puder?

Det är viktigt att du använder rätt sorts verktyg för att applicera ditt puder. Använder du ett löspuder så brukar en större puderpuff vara ett bra val. Den ger dig nämligen en lagom mängd puder, varken för lite eller för mycket. Använder du däremot ett kompaktpuder så fungerar en puderborste bättre. Slå gärna av överflödigt puder innan du applicerar på ditt ansikte.

Det är alltid bra att använda ett puder efter att du applicerat din foundation, eftersom bronzern och rougen sedan kommer fästa mycket bättre, och det kommer dessutom bli ett betydligt jämnare resultat.

Nu har du nog förstått vikten i att införskaffa dig ett puder! Se alla våra puder ovan.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden