Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Rouge

Ett rouge ger ditt ansikte en rosig, pigg look. Om ditt ansikte ser trött ut, så kan rouge enkelt pigga upp det. Rouge, eller blush som det också kallas, finns i olika färger och varianter. Vi har märken så som IDC Color, Aden och Kokie. Se våra rouge nedan!

Läs mer

Vilken nyans på rouge bör jag välja?

Det är viktigt att välja rätt nyans av rouge, som passar din hudton. De klassiska färgerna går i rosa och orange, men rött och brunt är också vanligt förekommande. Beroende på om du har en kall hudton, eller varmare orange hudton så bör valet anpassas därefter. Kalla, rosa toner passar bra till dig som har en kall hudton. Varma, orange toner passar till dig med en varm hudton. Om du vill ha en skimrig blush eller en matt, är helt en smaksak. Det handlar om vad du tycker är finast och hur du vill ha ditt slutresultat! Många använder ett matt rouge under dagtid, och en skimrig rouge under kvällstid. Varför inte testa det?

Vilket rouge bör jag välja?

Du är ju nu medveten om hur du ska tänka kring val av nyans av ditt rouge. Men du kanske ändå behöver lite mer vägledning för att hitta din perfekta blusher. Om har du en kall hudton, då skulle vi rekommendera det rosa Aden Powder Blush 10 Mauve. Det är ett kompaktpuder som ger en silkeslen känsla. Oroa dig inte över vilken borste du ska använda, för det medföljer nämligen en borste med produkten. Har du istället en varmare hudton, skulle vi kunna rekommendera samma rouge fast som går åt det orangea hållet, det vill säga Aden Powder Blush 08 Raisin.

Kanske vill du inte bara införskaffa dig ett rouge, utan ha flera att variera mellan. Kanske ett du kan använda till vardags, och en till de senare festkvällarna. Då tycker vi att du ska införskaffa dig en palett, så som Kokie Blush Up Palette. Den finns i olika nyanser, så att du kan hitta den rätta för just dig. Inuti paletten finns tre perfekt samordnade rouge, blandat matta och skimriga nyanser. Det är därför den är så perfekt, att du kan välja en matt blush på dagen och till kvällen kan du välja en med mer skimmer. Det är en produkt vi varmt kan rekommendera!

Se alla våra rouge och blusher ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden