Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Setting spray

Ett setting spray är en viktig del i din sminkrutin. Du bör alltid avsluta din sminkning med ett setting spray för att få sminket att hålla hela dagen lång. För det är setting sprayets primära uppgift - att hålla sminket på plats. Vi har setting spray från märken så som Kokie och Aden. Se våra setting sprays nedan!

Läs mer

Vad gör ett setting spray?

Som sagt så är ett setting sprays primära uppgift att hålla sminket på plats. Men många setting spray har även andra egenskaper, såsom att matta ner blank hy eller ge lyster till dem som önskar det. Det finns både matta fixing spray, för dig som har benägenhet att bli blank. Sen finns det spray som återfuktar, som passar för dig som är torr och behöver fukt till ditt ansikte.

Vilket setting spray bör jag välja?

Det finns faktiskt mer än bara sprayer som du avslutar ditt smink med. Det finns även priming spray, som preppar din hy innan du lägger ditt smink. Den förlänger hållbarheten på sminket och ger en mjuk, len yta att applicera ditt smink på. Exempelvis vår Kokie Get Ready Makeup Priming Spray. Den är superbra och säkerställer en långvarig återfuktning. För dig som vill ha ett matt resultat, eller har en glansig hy som behöver mattas ned, så är Kokie Fix It Up Matte Setting Spray ett bra val. Den förhindrar att sminket smetas ut och minskar glansighet under hela dagen.

Vill du däremot ha glow och bli riktigt återfuktad, så är Kokie Refresh Hydrating Setting Spray ett bra val för dig. Ditt ansikte kommer behålla sin lyster hela dagen och sminket kommer sitta på plats. Vill du ha både en primer spray och en setting spray i ett? Testa då Aden Make-up Prime & Fixing spray! Du använder den då både i första, men också i sista steget i din sminkrutin. Den passar alla hudtyper.

Se alla våra ansiktssprayer ovan, både primer spray och setting sprays!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden