Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Makeup läppar

En snygg färg på läpparna kan lyfta hela din look. Våga prova en en ny och utmärkande färg och få ett piggare och snyggare utseende utan att lägga en massa tid och energi på det. Vi har ett stort utbud av både läppennor, läppstift, läppglans och läpprimers från märken så som Kokie Cosmetics, Aden Cosmetics och StarGazer. Se alla våra kategorier här och hitta din nya vardags-eller festfavorit redan idag! 

Läs mer

Vilken läppfärg passar mig?

Vi på Hudvårdsguiden tycker inte att hudton eller stil ska sätta några gränser för vilken färg du borde ha på läpparna, våga prova något helt nytt och hitta nya favoriter. Oavsett utseende och klädstil lyfter en läppfärg hela looken, för många är till och med färg på läpparna något av en definition av människan i sig. Vi tycker ingenting ska vara skrivet i svart eller vitt utan man borde variera beroende på humör. Kanske vill du använda ett rött, definierande läppstift på fredagar för att få just den där rätta fredagskänslan? Välj ett läppstift som både återfuktar och ger ett naturligt snyggt resultat. och en färg som passar dig.

Vi har många olika varianter att välja mellan, oavsett om du önskar vara lite mer neutral eller om du vågar prova en starkare färg. Det tycker vi att du borde våga!

Hur applicerar jag min läppfärg för bäst resultat?

Innan du använder läppstift eller läppglans bör du alltid börja med en läpprimer. En en läpprimer återfuktar och gör att ditt läppstift håller mycket längre, vilket gör att du inte behöver applicera om ditt läppstift flera gånger om dagen. Kokie Kiss & Tell Lip Primer är en neutral och lättanvänd läpprimer som både återfuktar och håller din läppfärg på plats hela dagen. Applicera primern och låt den torka innan du fortsätter med nästa produkt.

För mer definierade läppar bör du använda en läppenna. En läppenna hjälper till att definiera och skapa konturer innan du applicerar ditt läppstift eller läppglans. En läppenna kommer i en stor variation av färger, kanske väljer du en röd läppenna till ditt röda läppstift, Kokie Velvet Smooth Lip Liner är ett perfekt alternativ som både är lättanvänt och håller länge.

När det kommer till läppglans eller läppstift är det bara rent av en smaksak, vad tycker du är mest behagligt? Ett läppstift blir något mer definierat och har en tendens att hålla längre än ett läppglans, men annars är det ingen större skillnad. Vi har många olika färger och utseenden beroende på om du vill ha ett matt eller glansigt resultat.

Se våra läppkategorier ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden