Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Läpprimer

En läpprimer skapar en perfekt bas på dina läppar, den förbättrar både textur och färg. Den ser helt enkelt till att läpprodukterna du applicerar efteråt håller längre och sitter där dem ska. Vi har läpprimers från exempelvis märket Kokie Cosmetics. Se våra läpprimers nedan!

Läs mer

Varför behöver man en läpprimer?

Det finns många anledningar. Dels så slätar en läpprimer ut själva texturen på läpparna och får dina läpprodukter att hålla längre. Det är också en bra produkt för dig som har mycket linjer och vill göra läpparna lite extra släta eller förhindra att läppsminket flyter ut.

Steg ett i din läpprutin bör helt klart vara att applicera en läpprimer. Du använder säkert en primer till ditt ansikte, innan du applicerar resten av ditt smink? På samma sätt behöver du även en primer till läpparna. Det är viktigt att inte glömma bort.

Vilken läpprimer bör jag välja?

Vi har en superbra läpprimer i vårt sortiment som heter Kokie Kiss & Tell Lip Primer. Den preppar läpparna och håller läppstiftet på plats. Primern förhindrar även blödning, överföring och förlänger livstiden på läpp produkten samtidigt som den återfuktar! Glöm inte bort att vänta ett litet tag innan du applicerar resten av dina läpp produkter, efter att du lagt på primern, vi rekommenderar i alla fall 30 sekunder. Då kommer du få allra bäst resultat!

Innan du applicerar din läpprimer kan det vara bra att skrubba läpparna med en fuktig handduk, som en exfoliering. Du kan även använda en skrubb som är utformad till just det. Genom att skrubba läpparna avlägsnar du döda hudceller från läpparna.

Efter att du applicerat din läpprimer kan du med fördel använda någon utav våra andra produkter till läpparna, så som en läppenna, läppglans eller ett läppstift. Exempelvis vår läppenna Kokie Retractable Lip Liner som finns i flera olika färger eller vårt perfekta röda läppstift Aden Hydrating Lipstick 11 Royal Elegance. 

Glöm inte att starta sminket av dina läppar med en läpprimer, du kommer märka stor skillnad!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden