Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Läppglans

Läppglans kommer i en mängd olika formulas och konsistenser, oavsett om du vill ha mycket färg eller bara lite extra glans över ditt läppstift så har vi garanterat läppglanset för dig! Vi har läppglans från märken så som Kokie Cosmetics, Aden Cosmetics, IDC Color och StarGazer. Se hela vårt utbud här nedan och hitta dina favoriter redan idag!

Läs mer

Olika färger och konsistens på läppglans

Precis, läppglans kommer i en mängd olika färger och konsistenser; transparenta utan färg, riktigt pigmentrika, vårdande, med- eller utan glitter eller matta. Ibland använder du kanske ditt läppglans som ett komplement till ditt läppstift, för lite extra glans, och andra gånger enbart läppglans som enskild produkt. Numera har läppglans nästan lika många konsistenser och färger som ett läppstift och går helt att använda utan komplement från andra produkter. Det är dock fint att använda en läppenna eller ett läppstift med ditt läppglans för få till den där extra definierade looken. Matcha gärna ditt läppglans efter din outfit, hårfärg eller make-up för att få till den där ultimata looken!

Hitta en färg på ditt läppglans som matchar ditt dagshumör!

Ibland vill man ha en naturlig look. Andra gånger, som till exempel till fest, så vill man sticka ut och känna sig extra vacker med en definierad färg på läpparna. Vill du enbart ha lite glans och en återfuktande känsla på läpparna finns det många alternativ, Kokie Lip Veneer Cream Lip Gloss kommer i många olika färger och nyanser så du garanterat hittar din favorit.

För de gånger du vill känna dig extra lyxig och festlig rekommenderar vi att våga prova en utstickande färg. Ett matt läppglans är en rolig och populär formula som många uppskattar och som ger dig ett fint resultat! Kokie Kissable Matte Liquid Lipstick är en serie läppglans med matt finish som kommer i många olika nyanser och färger, hitta din favorit redan idag!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden