Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Makeup set

Behöver du ett helt nytt sminkförråd eller gillar du att ha allt din smink samlat på samma ställe? Kanske letar du efter en perfekt present till din smink-tokiga dotter eller kompis? Kika in våra Makeup kit nedanför och bli inspirerad. Vi har flera olika modeller på våra set. Allt från läppkit, manikyrset, mängder med ögonskuggor och mycket, mycket mer. Du hittar alla våra Makeup set nedanför!

Läs mer

Med ett Makeup set har du allt smink samlat på samma ställe

Smink är riktigt roligt, visst håller du med? Med smink kan man egentligen bli vem man vill och det kan mycket väl stärka självkänslan. Att använda smink ska aldrig kännas som ett måste utan alltid vara en kul grej som höjer ditt självförtroende och får dig att känna dig vackrare än någonsin.

Med ett sminkset blir det enkelt att leka runt bland färger och skapa en ny stil inför varje humör man har. Kanske ska du på maskerad och vill skapa en prinsesstil, kika då in vår Zmile Cosmetics Makeup Box My Treasure Case. Setet har en mängd olika färger och olika sminkprodukter som du kan leka runt med och skapa den ultimata prinsess-looken.

Ge bort en Makeupväska som den perfekta gåvan

Har du någon i din närhet som fyller år som du vet älskar smink och verkligen skulle uppskatta att få ett helt kit med mängder av färger, produkter och sminktillbehör? Beställ ett Makeup set från Hudvårdsguiden! Det kommer garanterat bli en gåva som kommer uppskattas.

I våra kit hittar du allt från läppstift, läppglans, ögonskuggor, rouge, solpuder, mascaror, sminkborstar, nagellack och mycket, mycket mer. Det är det som är så roligt med sminkset, man får så mycket i en och samma box. En annan toppengrej med sminkboxar är att det är så lätta att ta med sig på resande fot. Många av våra makeup kit har nämligen behändiga handtag man lätt kan bära med sig vart man än ska.

Välkommen att beställa Makeup set här!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden