Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Makeup tillbehör

För att få till den där perfekta makeup looken så behövs bra verktyg och tillbehör. Vi har alla tillbehör du behöver för att lyckas så bra som möjligt med både bas och full makeup look. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, allt du behöver för att lyckas har vi samlat på ett ställe! Makeup-verktyg, bomullsrondeller, ögonfransböjare, beautyblenders, borstar och mycket mer. Se hela vårt utbud av makeup-tillbehör nedan!

Läs mer

IDC DESIGN Oval Blender Sponge

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Eyeshadow brush microsyntet

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Vad rekommenderar vi för makeup-tillbehör?

Oavsett om du är ett riktigt proffs när det kommer till smink eller om du är nybörjare är det alltid bra att använda anpassade produkter. När man använt smink länge brukar man hitta sina favoriter, men för dig som behöver lite hjälp på traven eller ett bra tips vill vi hjälpa dig! Vi har flera olika borstar och borstset som man använder när man applicerar smink i ansiktet. Man använder olika borstar för olika delar i ansiktet. De mindre varianterna är anpassade för ditt ögonsmink, de större använder du för puder. En plattare borste är perfekt att applicera din foundation med, det är mycket enklare att använda en borste istället för dina fingrar, mycket mer hygieniskt och mindre kladdigt. Vi har anpassade borstset för dig som letar efter hela kitet. angie-L Diamond Brush Set är ett toppenval av högsta kvalite. Vissa föredrar att använda makeupsvampar för att applicera sin makeup. Att använda en makeupsvamp kan vara att föredra om du använder mycket foundation, det är lätt att använda och det blir ett jämnt resultat när du duttar ut foundationen ordentligt. IDC DESIGN Macaron Blender Sponge är en bra rekommendation, svamparna kommer i olika färger och är både lättanvända och fina! Behöver du en bra ögonfransböjare eller luddfria bomullsrondeller har vi det med.

Övriga rekommendationer

Vi rekommenderar alltid att försöka hålla både smink och tillbehör rent, dels kommer både sminket och tillbehören hålla längre men det är också viktigt att just tvätta tillbehören ordentligt för att undvika att få in smuts och andra orenheter i hyn. Tvätta dina borstar och svampar noggrant åtminstone 1 gång i veckan. Använd diskmedel eller anpassade rengöringsprodukter och rengör borstarna eller svamparna ordentligt, låt sedan torka innan du använder de igen.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden