Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Naglar

Hos oss hittar du allt du behöver för dina naglar; så som lösnaglar, nageldekor, nagelvård och nagellack. Vi har både produkter för vardagen och jobbet men även produkter som passar till fest eller bröllop. Vi har produkter från märken så som Aden, IDC Color och Stargazer. Klicka dig in på någon av kategorierna nedan!

Läs mer

Glöm inte att ta hand om dina naglar

Ibland är det lätt att glömma av att verkligen ta hand om naglarna, och kanske bara slänga på ett lager nagellack lite snabbt. Det kanske ser bra ut, men hur mår egentligen dina naglar under nagellacket?

Kanske mår de inte alls bra. Det rekommenderas att du sköter och tar hand om dina naglar varje dag för att förebygga skador, bristningar eller missfärgningar.

REVUELE S.O.S. Complex for Soft, Thin and Stratified Nails är en superbra produkt för att ta hand om dina naglar. Det är en professionell beredning för att stärka dina naglar med vitaminkomplex, teflon och kalcium. Produkten återupplivar den skadade strukturen och förbättrar utseendet på svaga, mjuka och stratifierade naglar.

Gör dina naglar fina

För att sedan få dina naglar fina kan du måla dina naglar med ett av våra härliga nagellack. Kanske det röda, Aden Gel Effect Nail Polish 08 Red. Aden har många fler härliga färger att välja mellan. Nagellacket ger en glänsande effekt och är mycket tåligt.

Vill du dessutom addera lite fint glitter på naglarna? Addera då “Aden Glitter Powder”. Det kommer göra dina naglar redo för alla sorters tillställningar!

Se våra kategorier för naglar ovan, och ge dina naglar lite extra kärlek!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden