Frakt 39 kr. Fri frakt över 500 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Lösnaglar

Lösnaglar ger dig omedelbart långa, vackra naglar. Det är ett bra alternativ om du inte vill, eller inte har tiden för att underhålla dina egna naglar. Du slipper också att gå till en salong och kan göra en nagelförlängning själv hemma på bara ett par minuter. Vi har olika lösnagel-kit från det populära märket Stargazer. Hitta dina lösnaglar här under!

Läs mer

Tips innan du ska applicera lösnaglarna

  1. Börja med att rengöra naglarna. Ta bort gammalt nagellack om det finns, och rengör naglarna.
  2. Det kan vara bra att trycka ned nagelbanden med ett nagelbandsverktyg, så att de inte skadas.
  3. Fila naglarna.
  4. Ta bort allt damm som finns kvar efter att du filat naglarna och se till att inget smuts eller något fett finns kvar på naglarna.
  5. Du är nu redo för att applicera dina lösnaglar!

Hur applicerar man lösnaglarna?

  1. Välj ut rätt storlek på lösnageln till vardera finger. Lägg upp dem tydligt så att du inte tappar bort dem när du väl ska applicera dem.
  2. Lägg ett ganska tunt lager lim på lösnageln. Om du är högerhänt så bör du börja att sätta lösnaglar från lillfingret och sedan in till tummen på vänster hand. Om du är vänsterhänt - gör tvärt om!
  3. Applicera lösnageln på din riktiga nagel. Börja från nagelbandet, upp mot toppen av nageln och tryck sedan nedåt i mitten av nageln. Lösnageln ska vara kant i kant med ditt nagelband.
  4. Torka bort överflödigt lim.

Så enkelt var det! Det kan vara bra att tänka på att inte ha lösnaglarna på allt för länge, helst inte mer än 10 dagar, då det kan bildas fukt under naglarna. Fukt under naglarna kan leda till svamp.

När du väl ska ta av lösnaglarna - slit eller riv inte av dem. Du kan doppa dem i ett glas med aceton eller annan nagellacksborttagning, tills dem löses upp. Supersmidigt och skonsamt för dina egna naglar!

Lösnagel-kiten vi erbjuder är färdiglackade och finns både med eller utan glitter. De innehåller 20 naglar, finns i olika färger och lim medföljer så klart. Ta en titt på StarGazer False Nails Glitter och StarGazer False Nails Glitter Metallic.

Hoppas du kommer införskaffa dig ett kit med lösnaglar, antingen för vardagen eller till ett speciellt tillfälle.