Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Nageldekor och glitter

Ett nagellack är ett prisvärt sätt att lyfta hela din look. Prova roliga och spännande färger eller varför inte nageldekor? Att använda nageldekor är ett roligt sätt att få naglarna att se lite extra lyxiga och festliga ut. Vi har flera olika typer av dekoration i vårt sortiment, se hela vårt utbud här!

Läs mer

Hur använder man nageldekor?

Det finns många olika typer av nageldekoration. Allt från glitter, stickers, nitar, stenar eller rhinestones. Hitta dina favoriter, och våga prova något nytt. När du använder nageldekorationer målar du dina naglar som vanligt i den färg du vill ha, fäst sedan den önskade dekorationen på nageln innan ditt nagellack har torkat. När nagellacket sedan torkat helt så fäster du dekorationen och nagellacket ytterligare genom att använda ett topplack. En rekommendation i dekorväg är glitter, det är ett snyggt och enkelt sätt att få utstickande och festliga naglar utan att det är speciellt svårt, prova exempelvis vårt Aden Glitter Powder som kommer i olika färger och är lätt att använda. Glittret kan du också använda i ansiktet eller på kroppen som en extra rolig detalj när du ska på fest eller bara vill se lite extra lyxig ut en vardag!

Var noga med rengöring och återfuktning

När du använder nagellack och nageldekor ofta i vardagen så kan naglarna ibland komma att kännas torra och flisiga. Var därför noga med att låta dina naglar luftas ibland genom att inte använda nagellack och låta dom vila. Använd gärna återfuktande salvor och oljor för att återfå en fin och hälsosam nagel och nagelband. Rengöring är också viktigt, tvätta händerna och ta alltid bort gammalt nagellack innan du applicerar nytt. Avsluta alltid med en handsalva eller nagelolja!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden