Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Nagellack

Känn dig lite extra fin med ett roligt nagellack. Välj några klassiska färger eller våga prova något nytt. Varför inte en fin pastellfärg? Ett riktigt fint nagellack kan lyfta hela din look. Köp gärna flera så att du kan byta ut ofta, gör det till en rutin att måla naglarna ibland och se skillnaden. Gör din look lite roligare redan idag och börja måla naglarna. Se hela vårt utbud av fina färger nedan! 

Läs mer

Hur målar jag naglarna på bästa sätt?

Vi rekommenderar att alltid börja med ett baslack för att dels skydda nageln mot missfärgningar, men också för att nagellacket ska hålla bättre. När du lägger ditt baslack är det viktigt att naglarna är helt rena, händerna är noga tvättade och att allt gammalt nagellack är borttaget innan du börjar applicera nytt.

Efter att baslacket torkat ordentligt väljer du vilken färg på lacket du vill ha. Till hösten kan det vara extra snyggt med en röd djup färg, ett tips är Aden Gel Effect Nail Polish 17 Carmine Red. Nagellacket är gelbaserat vilket gör att de håller bättre. Kom ihåg att vissa nagellack kräver att du applicerar flera lager för att uppnå önskad färg.

Efter att du valt, applicerat ditt nagellack och låtit det torka ordentligt rekommenderar vi att alltid använda ett top coat eller som vi säger på svenska “topplack” eller “överlack”. Att applicera ett topplack kommer göra att du får ett mycket jämnare resultat men dessutom kommer nagellacket hålla bättre. PRETTY WOMAN gelogic nail polish Titanium Top Coat är ett bra alternativ som med sin gelbaserade formula gör att din nagel både kommer hålla och se bättre ut en längre tid.

Har du torra och flisiga naglar?

Tar du inte hand om dina naglar ordentligt kan dina naglar lätt bli torra och flisiga. För att förebygga det bör du regelbundet återfukta dina naglar med handsalva och nagelolja. Det finns också nagellack med vårdande egenskaper. REVUELE S.O.S. Complex for Soft, Thin and Stratified Nails är en produkt gjord för att stärka dina naglar med ett vitaminkomplex, teflon och kalcium. Det återupplivar den skadade strukturen och förbättrar utseendet på svaga, mjuka och stratifierade naglar. Ta hand om dina naglar och börja använda mer nagellack, vi lovar att hela din look kommer lyftas.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden