Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Nagelvårdsprodukter

Är du ute efter att få glänsande, släta och naturligt fina naglar som du stolt kan visa upp? Då behöver du ta hand om dem, med hjälp av nagelvårdsprodukter så som nagelolja. Se våra produkter för nagelvård nedan!

Läs mer

Våra tips för att få fina naglar

  1. God nagelhygien är grundläggande för din nagelvårdsrutin. Tvätta och skrubba naglarna för att förhindra att bakterier gror under. Ta också väl hand om dina nagelvårdsprodukter, desinfektera dem ofta för att få bort bakterier. Undvik också att dela utrustning med andra.
  2. Klipp inte nagelbanden. Nagelbanden är levande hud, och är det naturliga skyddet mot svamp och bakterier. Om du klipper nagelbanden så kan infektioner skada nageln och skapa en permanent förstörd nagel. Tryck istället ned nagelbandet.
  3. Så klart - bit inte på naglarna! Det är en dålig vana som förstör dina naglar.
  4. Undvik att använda dina naglar som ett verktyg. Även om det kan vara praktiskt ibland att använda dem som ett verktyg, så är det viktigt att motstå det. Använd riktiga verktyg för det.
  5. Drick mycket vatten. Det är viktigt för att dina naglar ska må bra.
  6. Använd nagelbandsolja. Om dina naglar är tunna så kan det bero på att dem haft för mycket kontakt med vatten, då kan nagelbandsolja förbättra tillståndet.

Vad bör jag använda för produkter?

En superbra olja, för både naglar och nagelband, är vår Medevi Nagelolja. Den är lättabsorberad och gör att naglarna får en större motståndskraft och skivar sig då inte lika lätt. Nageloljan bör masseras in dagligen, helst en till två gånger per dag.

Behöver du förstärka naglarna, så är REVUELE DIAMOND Nail Strengthener en mycket effektiv produkt. Den innehåller diamantpulver som gör naglarna vita, smidiga och glansiga. Även titan, som skapar en hård yta som skyddar mot sprödhet.

Se våra produkter för nagelvård ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden