Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Makeup ögon

På denna sidan finns alla produkter som hjälper till att framhäva dina vackra ögon. De är uppdelade i olika kategorier för att du enkelt ska finna vad du letar efter. Allt du kan tänkas behöva till din ögonmakeup finns här såsom Eyeliner, Ögonprimer, Lösögonfransar, Mascara, Ögonskugga samt produkter till ögonbrynen. Se kategorierna nedan och klicka dig in till den du är intresserad av!

Läs mer

Våra tips för ögonmakeup

1. Skapa en bra grund. Börja med att täcka rodnader runt ögonen och vid tårkanalen med en concealer. Med en bra, jämn grund så kommer dina ögon framhävas på bästa sätt.

2. Det som många nog inte gör, men som vi rekommenderar att man bör göra, är att börja sminkningen med ögonen. Detta för att minimera risken att ögonskuggan pudrar och förstör resten av din sminkning. Applicera foundation, rouge och puder först efter att du sminkat dina ögon.

3. För att få dina ögon att upplevas större så kan du använda dig av en eyeliner. För att få den perfekta vingen på din eyeliner så bör du sträva efter att låta den förlänga ögats naturliga nedre linje.

4. För att få en riktigt intensiv blick kan du använda en ljus kajal i innerögat. Misstaget många gör är att använda en kritvit kajal, men det kan ge ett onaturligt resultat. Det är bättre att använda en kajal som går mot det beige hållet, mer likt sin ögonvita.

5. Kombinera ljusa och mörka färger. Det är det bästa knepet för att skapa en dramatisk ögonmakeup.

Vilka produkter bör jag använda?

Vi tycker att du bör börja med att använda en ögonprimer, för att få en så bra grund som möjligt. Exempelvis vår Aden Eyeprimer. Den förbereder huden på ögonlocken för att garantera en fixering av ögonskugga och eyeliner, samtidigt som den minskar rynkors synlighet genom en fyllande effekt. Sedan tycker vi att du bör gå vidare till ögonskuggan. Då är det smidigt med en palett, med flera färger i en. Det är smidigt om du ska ut och resa, att ha alla dina ögonskuggor i en palett! Exempelvis vår IDC Color Eyeshadow & Bronzer Palette. Den innehåller inte bara ögonskuggor utan även bronzer, highlighter och rouge. Hur bra är inte det?

Vi har så klart även eyeliners, mascaror, lösögonfransar och ögonbrynsprodukter. Se alla våra kategorier för ögonmakeup ovan, och klicka dig in till den du är intresserad av!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden