Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Eye Primer

Att få till en snygg ögonsminkning som håller länge är något de flesta drömmer om. Men just det där sista, att ögonsminket ska hålla länge, kan vara svårt för många att klara. Då har du missat två viktiga detaljer: eye primer och mascara primer! Att använda en eye primer är A och O när det kommer till smink generellt, en eye primer gör dels att sminket håller längre men också att du får en jämnare yta att jobba med. Se alla våra eyeprimers nedan och börja använda eye primer redan idag!

Läs mer

Varför ska man använda en Eye Primer?

Om du precis som vi vill att din ögonsminkning ska hålla hela dagen och dessutom ge en jämn grund så behöver du använda en eye primer. En eye primer applicerar du på hela ögonlocket innan din bas och ögonskugga läggs på. Detta gör att din ögonskugga håller sig på plats hela dagen och inte lägger sig i veck eller smetas ut under dagens eller kvällen lopp. Dessutom gör en ögonprimer att alla de vackra färger på ögonskuggorna du väljer att applicera framhävs ännu mer och pigmenten blir ännu starkare. Vår Kokie Prep Up Eyeshadow Primer är ett perfekt alternativ som gör att din ögonmakeup håller hela dagen och ger färgerna ett extra lyft!

Hur applicerar jag min ögonprimer?

Att applicera eye primer är inte svårare än att lägga på en ansiktskräm eller foundation. Du kan antingen välja att applicera den med dina fingertoppar, se dock till att händerna är rena innan. Vill du hellre lägga ögonprimern med en liten borste går det också bra. En eye primer är genomskinlig och kan appliceras med alla färger i din palett. Applicera ögonprimern innan din bas sminkning tillsammans med din ansiktsprimer. Tänk på att applicera ögonprimern över hela ögonlocket och låt sedan sjunka in och torka något i huden innan du applicerar övrig makeup och ögonskugga.

Mascara Primer

En mascara primer använder du av samma anledning som en ögonprimer men dessutom har mascara primer en tendens att faktiskt göra dina fransar längre och få mer volym! En mascara primer förbereder fransarna för mascaran och förbättrar fransarna med fokus på volym och längd. Dessutom fungerar mascara primer som en aktiv behandling för att reparera och stärka fransarna. Vår Aden Mascara Primer Lash Booster är ett perfekt alternativ med ingredienser som proteiner från marint kollagen och återfuktande honungsextrakt. Primer vårdar och stärker fransarna samtidigt som du får ett rejält volym lyft och längre fransar. Använd mascara primer på dina ögonfransar och låt torka något innan du applicerar din vanliga mascara. Prova en av våra Eye Primers och Mascara Primers, vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden