Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Eyeliner

Eyeliner och kajaler är väldigt populära sminkprodukter att använda idag, en eyeliner gör att dina ögon upplevs mer intensiva och inramade, alltså ett bra tips för dig som vill dra lite mer uppmärksamhet till just ögonen. En kajal är oftast lite mjukare i konsistensen vilket gör att den är lätt att sudda ut och smälter in bättre med din ögonskugga. Vi har flera olika färger och formulas på våra eyeliners och kajaler, se hela vårt utbud nedan!

Läs mer

När ska man använda Eyeliner?

Vårt svar, när du vill ha lite mer djup och definition av dina ögon. En eyeliner är specifikt bra för detta syfte då den ofta är svart och väldigt pigmenterad. En eyeliner ser ut lite som en tuschpenna med spetsig topp vilket gör den relativt lätt att applicera och ger ett skarpt resultat. Många gillar eyeliners just på grund av skarpheten och ett stort användningsområde är den populära vingade eyelinern. En vingad eyeliner innebär att man drar ut linjen i ytterkanten på ögat och målar en vinge, detta ger illusionen att ögat både ser längre och mer definierat ut. För att få till en snygg vingad eyeliner kan det krävas lite övning, ett tips är då att använda bra produkter för bäst resultat, Kokie Dynamic Duo Eyeliner Pen Black är ett bra val som dessutom är dubbelsidig. Den har en smalare tipp på ena sidan och en tjockare på andra. Denna finess gör att du enkelt kan välja själv hur pass tjock linje du vill ha.

När ska man använda en Kajal?

En kajal är perfekt att använda om du vill ha lite mer sotad och odefinierad look på din fransrad. En eyeliner ger som sagt en mer definierad linje medan en kajal eller ögonpenna är lättare att använda när du vill att din ögonsminkning ska blandas ihop mer. En kajal är perfekt att använda när du gör en sotad look på ögonen, lägg på din kajal som en eyeliner men sudda sedan ut den tillsammans med din ögonsminkning för att uppnå den där perfekt sotade ögonsminkningen. Kokie Big Eye-dea Jumbo Liquid Eyeliner är ett toppenalternativ som kommer i många färger så att du kan matcha din ögonsminkning med din kajal.

En kajal eller ögonpenna är också perfekt att använda i fransraden. För att öppna upp ögat och ge en klarare blick kan du använda en ljusare kajal på insidan av den nedre fransraden och för en intensivare look kan du på samma sätt få en mer definierad blick genom att applicera en mörk kajalpenna på insidan av både nedre och övre fransraden.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden