Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Lösögonfransar

Vill du framhäva dina ögon? Då passar ett par lösögonfransar perfekt! Du kan både använda det till vardags genom att välja mer naturligare fransar, eller om du vill framhäva dina ögon lite extra med ett par dramatiska lösögonfransar. Vi har lösögonfransar från märken så som Kokie, Aden och StarGazer. Se nedan!

Läs mer

Vilka lösögonfransar bör jag välja?

Det finns mängder av varianter att välja mellan, det är som en hel djungel! Det finns både dem som ger ett naturligt resultat, men även dem som ger ett mer dramatiskt resultat. Du kan få både fylligare, längre eller mer definierade fransar med hjälp av våra lösögonfransar.

Så - när du ska välja lösögonfransar - utgå efter looken som du eftersträvar. Våra Kokie Lashes finns i en mängd olika varianter, du kan se en bild på varje variant för att göra ditt val enkelt. Lösögonfransarna från Kokie är lättapplicerade, är inte för tunga på ögonen och har avsmalnande ändar för en naturlig finish. 

Vill du vara lite extra festlig och köra en färg på dina fransar så har vi ett par färgade lösögonfransar från märket StarGazer, exempelvis en fin grå färg StarGazer False Eye Lashes Style 4 Silver eller en härligt rosa färg StarGazer False Eye Lashes Style 21 Pink.

Hur applicerar jag mina lösögonfransar?

Att applicera lösögonfransar kan verka svårt, och det är många som drar sig från att ens testa. Men - det är faktiskt inte så svårt som man kan tro! Vi har de rätta knepen för att du så enkelt som möjligt ska applicera dina lösögonfransar.

  1. Du behöver oftast klippa av lösögonfransarna lite grann, då de kan vara för långa för just dina ögon. Klipp fransarna i ytterkanten och måtta hela tiden, genom att hålla lösögonfransen på din egen fransrad.
  2. Applicera limmet på din hand, på ovansidan. Doppa fransraden i limmet, men var då noga med att undvika att få lim på själva fransarna. Du kan faktiskt använda en pincett som ett redskap om du vill.
  3. Låt limmet torka i ungefär 30 sekunder, då blir det något klibbigare och då lättare att sätta fast.
  4. Under tiden det torkar kan du måla en linje med svart kajal eller eyeliner, för att undvika att det sedan blir ett mellanrum mellan din egen fransrad och lösögonfransen.
  5. Tryck fast fransraden på ögonlocket, så nära din egen fransrad som möjligt. Men fortfarande på huden. Det är enklast att börja i ytterkanten och jobba sig inåt.
  6. Tryck försiktigt.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden