Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Ögonbryn

Dina ögonbryn är viktigare än vad du tror för ditt ansikte. Att forma och sminka dem kan ge ett otroligt lyft till ditt ansikte. Det finns många produkter att använda till att sminka ögonbrynen; så som ögonbrynspenna, ögonbrynspuder, ögonbrynsgel och ögonbrynspomade. Hitta produkten för dina ögonbryn nedan!

Läs mer

Hur bör jag sminka mina ögonbryn?

Många undrar om man ska använda sig av en ögonbrynspenna eller ett ögonbrynspuder/ögonbrynsskugga när man sminkar sina ögonbryn. Vi kan svara att det blir i stort sett samma resultat oavsett, men många upplever att det går snabbare att sminka sig med ett ögonbrynspuder jämfört med en ögonbrynspenna. Många anser dock att resultatet blir mer hållbart med en ögonbrynspenna än med ett ögonbrynspuder.

En ögonbrynspenna ger bäst resultat då den är väl vässad, så att du kan fylla i ögonbrynen och måla dit extra strån där det behövs. Du kan också markera ut vart dina ögonbryn bör börja och vart de bör sluta. Då kanske just undrar vart ögonbrynet bör börja respektive sluta? Då rekommenderar vi att placera pennans skaft mot näsvingen, och sedan vinkla den mot den inre och yttre ögonvrån. Då får du fram vart ögonbrynet bör börja och sluta för att få det så naturligt som möjligt. En ögonbrynspenna som vi erbjuder är Kokie Precision Brow Pencil, den är mycket lätt att applicera och resultatet varar i upp till 24 timmar.

När du ska välja färg på din ögonbrynspenna så tycker vi att det är lämpligt att hålla sig så nära sin naturliga färg som möjligt, för att få ett lyckat resultat.

Ögonbrynspomade

Har du testat ögonbrynspomade? Det har blivit väldigt populärt det senaste. En pomade är krämig i konsistensen, och målas med en pensel. Den ger färg, definierar formen och fixerar ögonbrynen på samma gång. Hemligheten för ett bra resultat är att inte ha för mycket pomade på penseln, då du vill undvika att resultatet blir för hårt. Vi kan varmt rekommendera vår Kokie Eyebrow Pomade Gel.

Vill du hellre ha ett helt kit för ögonbrynen? Då passar Kokie Brow Kit dig perfekt. I kitet får du allt för att skapa perfekta ögonbryn. Det är ett litet kit som är enkelt att ta med dig om du ska ut och resa eller i handväskan under dagen. I kitet ingår en genomskinlig gel som förbereder dina bryn, två ögonbrynspulver som ger dina bryn färg, en applikator för att forma dem och lägga stråna på plats. Dessutom en pincett för att städa upp kring ögonbrynen.

Se våra produkter till ögonbrynen ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden