Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Ögonskuggor och Ögonskuggspaletter

Ögonskuggor används för att förstärka eller framhäva dina ögon. Det finns otroligt många ögonskuggor, Hudvårdsguiden har ögonskuggor från märken så som IDC Colour, Aden, Kokie och StarGazer. Se alla våra ögonskuggor och ögonskuggspaletter nedan!

Läs mer

Vad finns det för olika typer av ögonskuggor?

Det finns ögonskuggor i olika former. Vi har ögonskuggor i puderform, i blöt form med en applikator eller i form av en penna.

Du bör alltid grunda med en ögonskuggsprimer. Till exempel Kokie Prep Up Eyeshadow Primer. Det är en transparent ögonskuggsprimer som appliceras på ögonlocket, för att få en jämnare grund och för att få din ögonskugga att sitta på plats hela dagen lång. Den skapar en sömlös bas så att du enkelt kan blanda flera olika ögonskuggor, för en look som inte skapar veck under dagens lopp.

Sedan rekommenderar vi att alltid starta din ögonskuggsminkning med en matt ögonskugga i en ljus, neutral ton. Det blir som en bas för resten av skuggorna. En palett som är perfekt för att lägga sin bas är IDC Colour 4 Matte Eyeshadow. Den passar perfekt till basen just eftersom skuggorna i den är ljusa, neutrala och matta.

Därefter kan du applicera vilken ögonskugga du vill. Om du har svårt att bestämma dig för just en ögonskugga, och vill ha flera att välja mellan, så kan du investera i en ögonskuggspalett istället för att köpa enbart en ögonskugga. Det är också toppen när du ska ut och resa, då har du alla dina skuggor i en palett! Vår palett Aden Eyeshadow Palette Nude är ett superbra alternativ. Färgerna är nude och är krämiga, kraftfullt pigmenterade och perfekt sammetslena. Är du istället ute efter en mer smokey look så kan vi rekommendera paletten från samma märke, men som har namnet Aden Eyeshadow Palette Smoky. Kika in dem!

Glöm inte att du kan lägga en ljus, skimrande ögonskugga under ögonbrynet, men också i ögonvrån. Det kommer verkligen ge dina ögon ett lyft.

Det finns mer än den traditionella ögonskuggan

Vill du få en riktig lyster på ögonlocken? Då kan du skippa den traditionella ögonskuggan, och välja en flytande ögonskugga, så som Kokie Crystal Fusion Liquid Eyeshadow. En annan utstickande produkt bland våra ögonskuggsprodukter är Aden Jumbo Twin Eyeshadow Pink Violet. Det är en jumbopenna, med både ögonskugga och eyeliner i ett, i en fin rosa/lila färg! Se alla våra ögonskuggor ovan, och hitta din favorit!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden