Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Sminkborttagning

En sminkborttagning avlägsnar effektivt makeup från ditt ansikte, och finns i flera olika varianter. Det är viktigt att använda rätt produkt för just dig och ditt behov. På denna sidan har vi samlat alla våra produkter för just  sminkborttagning; så som Eye Makeup remover, Cleansing Pads, Pads, Tops, Rengöringsservetter med mera. 

Se våra produkter för sminkborttagning nedan!

Läs mer

Välj rätt sminkborttagning för just ditt behov

Sminkborttagning utan olja lämpar sig bra för dig som exempelvis bär linser, har fransförlängning eller för dig som helt enkelt vill ha en borttagning utan olja. En oljefri sminkborttagning avlägsnar enkelt sminket utan att lämna efter sig en hinna på huden. Vår rengöring Neutrogena Clear & Soothe Micellar Jelly Make-up Remover som är oljefri är då ett superbra alternativ. Den innehåller gurkmeja som smälter in i huden, för att avlägsna alla spår av smink. Gurkmejan ger inga fläckar. För dig som använder vattenfast smink, kan det vara skönt med en riktigt effektiv sminkborttagning som lätt och snabbt får bort makeupen. Det kan då vara bra med en makeup remover med olja, till ögonen. Oljan löser nämligen upp fett i sminket och rengör huden skonsamt. Vår LAVERA Eye Make-Up Remover är ett bra alternativ.

Det finns också smidiga rengöringspads och ansiktsservetter att ta bort sminket med. Exempelvis våra SPASCRIPTIONS Charcoal Makeup Cleansing Wipes. Padsen hjälper till att hålla porerna öppna och tar bort orenheter och döda hudceller. Denna produkt är därför särskilt bra för dig med akne då de motverkar utbrott av finnar. Vi har dessutom många andra ansiktsservetter/rengöringsservetter, som är smidiga att använda. Rengöringsservetter tar effektivt bort makeup och rengör snabbt huden utan att du behöver några andra produkter. Testa exempelvis våra SPASCRIPTIONS Pore Refining Makeup Cleansing Wipes. De ger huden näring samtidigt som de tar bort ansikts-och ögonsmink. Även vattenfast mascara.

Tillbehör

Pads och tops är alltid bra att ha hemma i badrumsskåpet! Till och med att ha med sig i väskan när du är på språng. Kanske har du fått lite mascara på ögonlocket under dagen, då kan du enkelt ta upp din tops ur väskan och ta bort det, utan att det blir något kladd. Fyll upp ditt badrumsskåp med Jean Carol Cosmetic Tips och Jean Carol Cosmetics Pads Green Tea.

Se alla våra produkter för sminkborttagning ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden