Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Munvård och tandvård

Det är enormt viktigt med god munhälsa. Tänderna och tandköttet ska du ha hela livet, så givetvis måste du ta hand om dem. En god munhälsa har faktiskt en stor betydelse för livskvalitén, självkänslan och det sociala livet. Att lukta illa i munnen eller ha väldigt gula tänder kan mycket väl innebära att man skäms och i värsta fall håller sig undan social kontakt. Vi på Hudvårdsguiden vet hur viktigt munvård är och har därför samlat en mängd olika produkter, allt för att främja en hälsosam tand- och munvård. Se hela vårt utbud nedan och börja ta bättre hand om dina tänder och din mun redan idag. 

Läs mer

Munvård

Munvård är minst lika viktigt som tandvård. Ett vitt strålande leende blir snabbt fult om man öppnar munnen och luktar illa. Därför är det viktigt att ta hand om munnen dels för att bibehålla en fräsch lukt men såklart en god hälsa. En illaluktande mun tyder ofta på dålig munvård, vilket såklart är viktigt att återställa. Använd bra tandkräm och var noga med att även borsta lätt på tandköttet och tungan när du borstar tänderna. Efter tandborstning rekommenderar vi starkt att använda munskölj. En munskölj hjälper dig att få en komplett skonsam och effektiv rengöring i hela munnen speciellt på de ställen du inte kommer åt med tandborsten. Vår mest populära produkt är vår LISTERINE Total Care 500 ml. Den rengör effektivt på 6 olika sätt. Den stärker tänderna, behåller tänderna naturligt vita, skyddar tandköttet, reducerar plack ovan och runt tandköttskanten, reducerar skadliga bakterier och ger en fräsch andedräkt.

Tandvård

Våra tänder ska vi ha hela livet, så visst är det viktigt att ta hand om dem så de inte blir skadade, gula eller värst av allt ramlar ur. För det är exakt det som kan hända om du inte tar hand om dina tänder, tandlossning.

Vi har alltid hört att vi ska borsta tänderna två gånger om dagen i minst 2 minuter, men utöver det är det minst lika viktigt att göra rent mellan tänderna. Använd en bra tandkräm och borsta noggrant varje tand, gå sedan över till tandtråd och till sist munskölj. Oavsett om vi borstar tänderna noggrant varje dag kan man ofta med åldern märka av en gul nyans på tänderna. Detta är helt normalt men ofta inte så roligt. Som tur är finns det massa produkter som hjälper att bevara och göra våra tänder vita igen. Vårt Beaming White Premium Teeth Whitening Kit är en populär tandblekningsbehandling för hemmabruk som både är enkel att använda, bleker dina tänder på ett skonsamt sätt men utan att du får smärtsamma ilningar. Detta tack vare att produkten är helt fri från peroxider. Du får ett strålande vitt leende efter bara 5-10 användningar! 

Ta hand om dina tänder och din mun, de ska hålla hela livet!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden