Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Nyheter

Är du ute efter de hetaste trenderna inom smink, hudvård och hårvård just nu så har du kommit helt rätt. Vi på Hudvårdsguiden är nämligen experter på att hitta nya innovativa och spännande varumärken från olika länder i Europa och Sydkorea. Vårt mål är att inte bara kunna erbjuda dig de allra vanligaste och framstående varumärken utan ser även en stor fördel i att också våga prova något nytt. Hos oss hittar du därför härliga produkter för hela kroppen från olika platser runt om i världen. 

Kanske hittar just du dina nya favoriter?

Läs mer

Beauty of Joseon Dynasty Cream

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Paris Hilton Rosé Rush Edp 100 ml

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Paris Hilton Just Me Edp 100 ml

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Prova spännande hudvård från Korea

Du har säkert hört talas om den nya K-Beauty trenden? Faktum är att just K-Beauty på bara några år gått från relativt okänt till enormt populärt och är idag en typ av skönhetsvård som allt fler kvinnor men även män använder sig av dagligen. K-Beauty är ett samlingsnamn för Koreansk skönhetsvård. Produkterna i K-Beauty är mer än ofta både innovativa och innehåller spännande ingredienser som för många gjort under för både hud och hår.

Vi på Hudvårdsguiden älskar K-Beauty och just därför tar vi också in många varumärken från just Koreanska tillverkare. SOME BY MI, PURITO och Beauty of Joseon är bara några exempel på Koreanska varumärken vi har tagit in i vårt sortiment som alla blivit enormt hyllade av våra kunder.

Ett stort plus och även en självklarhet för oss är att alla K-Beauty märken är tillverkade Cruelty free, alltså utan testning på djur. Faktum är att Korea faktiskt förbjöd testning på djur redan år 2018. Utöver den enorma fördelen är också majoriteten av alla våra K-Beauty produkter både ekologiska och veganska.

Sortera efter varumärke eller pris?

Kanske vet du redan sedan innan vilken ditt favoritvarumärke är och vill kolla in de senaste nyheterna från just dem? Eller så kanske du är ute efter mer prisvänliga hudvårds eller sminkprodukter? Med vår smarta filtreringsfunktion kan du både sortera våra nyheter efter pris men du kan också välja att kika på specifika varumärken.

Hitta dina nya favoriter idag, kika igenom våra nyheter inom smink och skönhetsprodukter ovan!

Glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att vara säker på att du inte missar våra spännande nyheter och oemotståndliga erbjudanden.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden