• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Nyheter inom skönhetsvård

Under den här fliken hittar du våra populära nyheter från både kända och färska innovativa märken till oslagbara priser. Hos oss kan du känna dig säker på att du är först med det senaste! Sortimentet uppdateras ofta med jämna mellanrum och är du ute efter att köpa något nytt och trendigt har du hamnat rätt. Oavsett om du vill ha luxuösa eller plånboksvänliga alternativ har vi något för dig.

Här hittar du alltifrån fina presentboxar till den senaste hudvården, väldoftande parfymer och make up.

Läs mer

Nyheter kommer in löpande

Oavsett om du vill vara festfin eller finna nya vardagsprodukter är vi övertygade om att vi har något som uppfyller dina behov.

För att din shoppingupplevelse hos oss ska bli så trevlig och smidig som möjligt rekommenderar vi att du använder sökfunktionen nedan där du kan välja att sortera produkterna anpassat efter just dina behov. Om du är ute efter att köpa en ögonkräm för din hudtyp kan du enkelt välja det genom att klicka i det i listan. Är du istället på jakt efter den billigaste hudkrämen kan du välja att sortera produkterna efter lägsta pris.

För oss är det viktigt att produkterna vi säljer har ett bra innehåll utan en massa syntetiskt trams och vi strävar efter att undvika produkter som innehåller exempelvis parabener. Därför kan du känna dig trygg med att vi inte säljer något som gör mer skada än nytta. Många av våra produkter är dessutom cruelty-free för vi tycker att det är onödigt att djur skadas på vår bekostnad. Flertalet av de skönhetsprodukter som vi erbjuder kommer ifrån Korea, där djurtester blev förbjudet under 2018. Men fördelarna slutar inte där - Det bästa av allt är att majoriteten av våra produkter är ekologiska och veganska.

Testa gärna våra nya sminkmärken Aden Cosmetics och Kokie Cosmetics som vi är ganska ensamma om att erbjuda på en svenska marknaden. Båda märkena har redan blivit prisade till skyarna av många av våra kunder.

Glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att vara säker på att du inte missar våra spännande nyheter och oemotståndliga erbjudanden.