Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Om oss

Om Hudvårdsguiden.se

Vi på Hudvårdsguiden älskar skönhet, hudvård och makeup. Dessutom värnar vi högt om produkter som både är ekologiska, ekocertifierade och veganska - inte bara för vår hy utan även vår planet. Just miljöfrågor och sättet vi distribuerar produkter på är också en hjärtefråga för oss. Både när vi packar och fraktar produkter till våra kunder återanvänder vi kartonger och fyllnadsmaterial så långt det går. Vi har också snabba och trygga leveranser och garanterar trygg shopping oavsett vad du handlar, skulle du råka ut för ett problem finns vi där för dig och hjälper till oavsett problem, det är såklart också en av våra hjärtefrågor. 

Vi gillar som sagt ekologiska och veganska produkter och försöker jämt hitta dem där lite ovanliga och spännande märkena som ofta inte är så stora i Sverige idag, men som har stor potential att bli. Självklart har vi även välkända och populära varumärken i vårt sortiment men just de där nya guldkornen är något vi gärna fokuserar på.

Oavsett produkt eller märke värnar vi mycket om att priset inte ska bli allt för högt. Skönhet ska vara för alla och därför erbjuder vårt sortiment välbeprövade, fungerande och såklart fantastiska produkter till bra och framförallt konkurrensmässigt låga priser.

Vårt sortiment

Vårt sortiment är roligt, spännande, nytänkande och inspirerande. Sortimentet uppdateras kontinuerligt och nya produkter kommer in titt som tätt. Ekologiskt och veganskt blandas med traditionella märken som du redan känner till. Allt för att du ska hitta just dina favoriter men också allt för att du ska kunna hitta något nytt och spännande med potential att bli din nya favorit. Det alla produkter har gemensamt är att de är av god kvalitet till ett bra pris. Samtidigt är också alla produkter dermatologiskt testade och innehåller naturliga ingredienser som vår hud älskar oavsett problematik. Just problem med hud eller hår kan ju uppkomma titt som tätt, kanske är du väldigt torr eller har acnebenägen hud. Vi har produkter som hjälper till vid olika typer av hudåkommor som kan dyka upp under livets gång. Kika in våra speciellt framtagna sidor för torr-normal-fet-kombinerad hud och hitta produkter som hjälper just ditt besvär redan idag!

Vi har som sagt många olika varumärken i vårt sortiment, både välkända varumärken men också märken som inte är så välkända i Sverige, men som ofta är storsäljare utomlands. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment så får du gärna höra av dig till oss. Se alla våra varumärken här.

Trygghet för dig som kund

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Vi vill att det ska vara enkelt och fungera så smidigt som möjligt när du handlar. Med snabba leveranser och en väl fungerande kundtjänst kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dig när du vill shoppa. Vi lyssnar mer än gärna på dig som kund, oavsett vad du vill prata om, så vill du nå oss så kan du antingen fylla i vårt kontaktformulär, maila oss på [email protected] eller slå oss en signal på 010-1465660. Vi finns tillgängliga på telefon helgfri mån-fred 10-19.
På mailen försöker vi svara ca 10.00 - 21.00 varje dag. 

Happy shopping!

Företagsuppgifter:

Hudvårdsguiden Skincare & Makeup Sweden AB
Brunnsgatan 1B
641 45 Katrineholm

Org. nr 559057-7481