Frakt 39 kr. Fri frakt över 500 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Intimprodukter

När det kommer till samlag är det viktigt att alltid känna sig trygg och säker. Dels med din partner men även såklart när det kommer till preventivmedel. Oavsett om du använder preventivmedel så som p-piller eller p-stav är det alltid rekommenderat att också använda kondom. Speciellt med nya partners. Vi har allt du behöver för att utföra säkert och behagligt sex. Se alla våra intimprodukter nedan!

Läs mer

Olika typer av glidmedel

Ja, precis som allt annat finns det självklart olika typer av glidmedel. Dels finns det vattenbaserade glidmedel, dessa är oftast lite billigare men däremot är de inte speciellt dryga. Ett vattenbaserat glidmedel torkar lättare ut och du kan behöva använda mer av produkten än med ett silikonbaserat glidmedel. Ett silikonbaserat glidmedel är drygt och håller länge och är därefter lite dyrare. Vårt Durex Real Feel Glidmedel 50 ml är ett toppenalternativ om du letar efter en silikonbaserat glidmedel. Glidmedlet ger förutom en silkeslen känsla en värmande effekt som ger dig och din partner ännu mer njutning. En viktig rekommendation är dock att om du använder exempelvis sexleksaker av silikon så bör du inte använda ett silikonbaserat glidmedel, då silikon-materialet kan lösas upp om du har silikon på silikon. Sedan har vi ett sista alternativ, kombinationen vatten och silikon, alltså ett glidmedel som både är vattenbaserat och silikonbaserat. Denna variant är mycket populär och passar de flesta.

Att välja kondom kan vara svårt

Precis, i djungeln av kondomer kan det vara svårt att hitta sin favorit. Vi rekommenderar alltid en öppen kommunikation mellan dig och din partner för att hitta just den kondom som passar er bäst. Vissa uppskattar knottriga varianter och andra helt släta, det är helt klart en smaksak. Att välja rätt kondom kan vara svårt och många gånger kanske det till och med är lockande att välja en större storlek än den som faktiskt skulle passa dig bäst. Men gör dig själv en tjänst och välj rätt storlek så du slipper att en för stor kondom som glider av eller en för liten går sönder. Vi har ett stort utbud kondomer allt för att du ska hitta den som passar just dig och din partner. Vår Durex Extra Safe kondom 10 st är ett av våra mest populära alternativ som är extra tjock i konsistensen för extra säkerhet. Kondomen är dessutom belagd med glidmedel för extra njutning för båda parter. Vill du istället ha en mer stimulerande kondom är vår Durex Intense Stimulating Condoms 6 st ett perfekt alternativ. Kondomerna är ribbade och knottriga på utsidan för en ökad njutning för båda parter och har en stimulerande gel för värmande, svalkande eller kittlande stimulans.