Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

REA

FLYTT-REA 20-40% i nästan hela shoppen!


Här har vi samlat vår rea med mängder av bra priser på hudvårdsprodukter, nagellack, necessärer med mera. Vi är helt säkra på att du kommer hitta något härligt på vår REA-sida till ett extra bra pris. Prova våra populära Gift-set med parfym och bodylotion.

Kolla in våra produkter som är på rea nedan!

Läs mer

Aden Nail Prep Aden Nail Prep

Aden Cream Camouflage 01 Light

Tillfälligt slut. Bevaka den.

IDC DESIGN Oval Blender Sponge

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Visst är det härligt med rea?

Många butiker bruka ha sommarrea och vårrea, det vill säga enbart under utsatta perioder under året. Men vi har produkter på vår rea-sida hela året om, så att du alltid ska kunna finna bra produkter till reducerat pris. Hur bra låter inte det? Vi uppdaterar så klart vår rea-sida kontinuerligt med nya produkter till reducerat pris. Du hittar allt från härliga tvålar till hudvårdsprodukter, kroppsvård och nagellack i fina färger.

Fyll badrumsskåpet med nagellack i härliga färger

Som tidigare nämnt så uppdaterar vi vår rea-sida kontinuerligt, men nagellack är en produkt som vi ofta har på rea-sidan till riktigt bra pris. Vi tycker inte att man kan ha för många nagellack! Även fast man vill att sina nagellack ska hålla i all evighet, utan att de ska bli dåliga och svåra att applicera, så går det inte att behålla nagellack allt för länge. Man behöver rensa i nagellackslådan med jämna mellanrum. Men vi har lite tips för att dina nagellack ska hålla så länge som möjligt!

  1. Förvara nagellacket mörkt och i en jämn temperatur. Förvara inte nagellacket i badrummet där temperaturen skiftar mellan kallt, varmt och tropiskt när du duschar. Det är heller inte bra att förvara nagellacken i kylskåpet som många gör, rumstemperatur är allra bäst. Vi tipsar om att förvara dina nagellack i en låda där det blir mörkt och rumstempererat. Kanske i garderoben eller under sängen?
  2. Skaka aldrig nagellack, det är bättre att rulla det mellan handflatorna. Om du skakar nagellacket så fastnar nämligen lacket uppe i skaftet, och då blir det klistrigt eller torkar högst upp.
  3. Förvara aldrig nagellack liggandet, det bör stå upprätt.
  4. När du tar upp nagellacksborsten så rekommenderar vi att du torkar den mot insidan av öppningen och undviker att det hamnar på ovansidan eller utsidan av den.
  5. Om det skulle bildas klumpar i nagellacket så kan man ta bort dem med speciella produkter anpassade just för det. Det brukar kallas för “nagellacks-thinner”.

Nagellack brukar hålla i ett till två år om du tar hand om dem på rätt sätt. När ett nagellack inte längre går att använda, glöm inte bort att källsortera det på rätt sätt. Det klassas som farligt avfall och ska därför lämnas till en återvinningsstation.

Kika in våra nagellack som är på rea och alla våra andra reaprodukter ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden