• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Skäggolja - Resin

Manlig grooming har blivit väldigt populärt igen och det är verkligen ett måste att hålla sig skägg rent och snyggt. En skäggolja är därför ett måste i din skäggvårdsrutin. En skäggolja gör stråna mjuka och följsamma och ger skägget en fantastisk lyster. Dessutom har många skäggoljor en härligt manlig doft som gör att du både känner dig fräsch och ren! Vi har flera skäggoljor i vår sortiment, se hela vårt utbud nedan.

Läs mer

Varför ska man använda skäggolja?

Det finns en mängd olika anledningar till varför du borde använda skäggolja som en självklar del i din hud och skäggvårdsrutin.

  1. De uppenbart visuella fördelarna. Skäggstråna blir mjuka, smidiga och följsamma och ger dessutom en skägget en härligt fräsch lyster.
  2. En skäggolja doftar fantastiskt och blir nästan som en extra touch parfym.
  3. Skäggolja motverkar en torr och kliande skäggbotten. En torr och irriterad skäggbotten gör att du hela tiden kliar och irriterar skäggbotten ännu mer vilket kommer leda till att du både kan få svamp och bakterier i skägget.
  4. Det är ett perfekt sätt att avsluta sin skäggvårdsrutin med en skäggolja, som både är återfuktande och doftar gott.

Vem ska använda skäggolja?

Alla med skägg är svaret på den frågan. Oavsett om du har kort, stubbigt skägg eller längre skägg bör du använda skäggolja som en naturlig del i din rutin. Även fast du har kortväxt skägg kan det bildas svamp och torr, irriterad hud i skäggets botten. Kliar ditt skägg så borde du absolut börja använda en skäggolja. Vi rekommenderar att använda skäggolja varje dag. Ditt skägg kommer tacka dig, dessutom får du alla fördelarna med lyster och ett mindre kliande skägg. Ett tips är dessutom om du planerar att växa ut ditt skägg, använd rikligt med skäggolja för att förbereda huden och hårsäckarna så du får ett fylligt och välmående skägg redan från start. Vi rekommenderar att prova vår Nordic Beard Resin som både vårdar och återfuktar ditt skägg och din hud på djupet, perfekt att använda varje dag!

Hur använder jag en skäggolja?

Viktigast är att applicera skäggolja i ett absolut rent och torrt skägg. I ett fuktigt skägg kommer inte oljan tränga in lika bra i stråna. När du sen applicerar oljan gör du det också med helt torra händer, du behöver inte mer än 3-5 droppar, en olja är väldigt dryg. Stryk sedan händerna uppifrån och ner i skägget och för sedan fingrarna in i skägget så du verkligen får olja ända ner till huden. Avsluta med att kamma skägget till den form du önskar! Använd skäggolja varje dag, din hud och ditt skägg kommer tacka dig!