• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Nordic Beard Resin

  • 229 kr
  • 183 kr
I lager
Dela

Nordic Beard Resin troligen världens första flytande skäggkåda!

  • Ingredienser
    Tallkåda  – Kåda har sedan urminnes tider använts för sina antiseptiska  egenskaper. Tillsammans med övriga ingredienser i Nordic beards skäggvaxformula får den helt andra egenskaper. Kådan ger stadga,  samtidigt som skägget får en lätt permanenteffekt. Den ger dessutom en  livfull glans åt hårstråna. Nordic beard använder uteslutande kåda som  är tappad och varsamt tvättad från Tajgan – det sibiriska  urskogsområdet.
  • Rapsolja – Kallpressad olja från Raps används  som bas i vaxformulan. Främst för att rapsolja balanserar resterande  ingredienser. Den går snabbt in i skägget och ger näring till  skäggstråna från roten. Med hög andelen naturligt vitamin E gör att  skägget växer sig starkt och friskt. En bonus är att oljan är  adstringerande och därför minskar svullnader, tar bort överflödigt fett  från porer och minskar deras storlek.
  • Lanolin – Ett ullfett som  mjukar upp och skyddar skägget samtidigt som det bekämpar oönskade  bakterier och svamp. Nordic Beards lanolin är av marknadens bästa  kvalité. Den vaxiga konsistensen gör att skägget blir mer följsamt och  ger en visuell fyllighet till varje hårstrå.

Användning: Ta en liten mängd i handflatan och gnid händerna. Massera in i skägg och skäggbotten.
Skäggkådan  mjukar upp och återfuktar ditt skägg så att det blir mjukt, lättkammat  och ger hårstråna en tydlig volymökning. Det ger en stadga som håller  länge. Skäggkådan är bra för din skäggbotten och stillar klåda och  irritation. Kådan innehåller ämnen som är bakteriedödande,  bakteriehämmande och antiseptiska.

Innehåller 30 ml