• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Skäggvax

Manlig grooming är enormt viktigt speciellt för dig som har mycket skägg. Då är ett skäggvax ett måste. Ett skäggvax ger dig kontroll på spretiga strån som man vill ska lägga sig och det har dessutom en vårdande effekt med vitiminrika essestiella oljor sitt innehåll. Vi har flera olika skäggvax i vårt sortiment, kika nedan och hitta din nya favorit!

Läs mer

Vem borde använda ett skäggvax?

Alla med längre och kraftigare skägg är vårt svar. Ett skäggvax gör styling och skäggfrisering enklare och du kan både få till riktigt galna och aggressiv styling med ett bra skäggvax. Vårt Nordic Beard ekologiskt skäggvax 15 ml är ett perfekt alternativ för dig som söker ett hållbart och väldoftande skäggvax. Vaxet har en unik vaxformula som är baserad på fyra urnordiska ingredienser som ger ditt skägg en naturligt stark look. Vaxet är dessutom ekologiskt och producerat för hand enligt tradition. Dessutom är burken liten och smidig så du enkelt kan ta med den på resande fot eller enkelt i fickan.

Hur applicerar jag ett skäggvax?

Att applicera ett skäggvax är både enkelt och går snabbt. Du behöver inte mycket skäggvax utan en liten klick räcker som du enkelt skrapar av genom att dra tumnageln genom vaxet. Sen är det viktigt att gnugga produkten noga mellan handflatorna, värm upp vaxet ordentligt och massera sen in det i skägget och ända in till huden för bäst resultat. Som sagt så innehåller skäggvax viktiga och näringsrika oljor som är väldigt bra att få ända ner i huden som både återfuktar och skyddar. Efter du applicerat allt vax i skägget formar du skägget i den stylingen du önskar och njuter av det perfekta resultatet. Vill du ha ett ännu mer precist resultat rekommenderar vi även att du använder en skäggborste som verkligen kommer åt varje strå.