• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Skäggverktyg

För att hålla mustasch och skägg i trim behöver du ha en del verktyg och produkter till hands. Det är stor skillnad på en bra sax eller borste mot en sämre. Dessutom är det roligt att ha lite manlig grooming. Vi på Hudvårdsguiden tycker det minst är lika viktigt som manlig hud och skäggvård som hudvård och smink för kvinnor. Vi har samlat alla tillbehör och verktyg du behöver för att lyckas riktigt bra med din skäggvård. Se hela vårt sortiment nedan och fyll på ditt badrumsskåp med riktiga högkvalitativa verktyg som du kan använda varje dag. Se hela utbudet nedan! 


Läs mer

Vilka skäggverktyg borde du ha i ditt badrumsskåp?

Att hålla skägget i trim det vet vi alla är viktigt men vilka verktyg man faktiskt måste ha för att med råge kunna hålla skägget välskött och snyggt kan vara svårt att veta. Vi rekommenderar att tänka på vilka produkter du använder dagligen och utgå därifrån. En bra rakhyvel och en bra rakborste är något alla med skägg behöver i alla fall. Vår Rakborste kommer i en snygg och klassisk design i trä och är gjord av päls från grävling. För att rakborsten också ska förvaras snyggt har vi även en snygg rakborsthållare. Vår Rakborsthållare transparent är en snygg och stilsäker detalj i badrummet som dessutom är praktisk och förvarar din borste på ett snyggt och elegant sätt. När det kommer till rakhyvel är det egentligen preferens som avgör. Vissa uppskattar att använda en rakkniv och andra en enkel rakhyvel. Vår Nordic Beard Shavette är en robust snyggt designad rakkniv med utbytbara rakblad. Perfekt när du vill ta rakningen till en ny nivå. Vår shavette är perfekt för dig som är nyfiken på att börja raka dig med rakkniv eller för den erfarne barberaren som arbetar med  kvalitetsprodukter.

Skäggkam och skäggborste

En skäggborste och en skäggkam är någonting alla skäggiga män behöver i sitt badrum. En skäggborste använder du både för att borsta ur och reda ut skägget men också för att underhålla skäggbotten. Du kan använda borsten lite som ett massageverktyg och massera skäggbotten för att få igång blodcirkulation och ta bort döda hudceller som kan orsaka klåda och irritation. En skäggborste är även perfekt att använda vid styling och för att fördela din skäggolja i hela skägget. En skäggkam är bra för att både reda ut skägget men också perfekt att använda när du trimmar skägget.