Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Aden Cosmetics

Aden Cosmetics är ett ungerskt makeup-varumärke som erbjuder allt du kan tänkas behöva till sminknecessären. Du hittar allt från primer till foundation, puder, läppstift och ögonskugga. Samtliga produkter är dermatologiskt testade och lämpar sig även för dig med känslig hy.

Läs mer

Aden Cream Camouflage 01 Light

Tillfälligt slut. Bevaka den.
Aden Nail Prep Aden Nail Prep

Aden Cosmetics - för dig som vill ha makeup av kvalitet

Aden Cosmetics är utvecklat för att möta de höga kraven på kvalité som makeupartister och sminkexperter har. Därmed kan du vara säker på att produkterna från varumärket håller en hög kvalitet och produktsäkerhet.

Trots att produkterna håller en bra kvalitet slår inte priserna i taket, de hålls fortfarande på en rimlig nivå för att alla som vill ska kunna ha möjlighet att köpa deras produkter. Faktum är att Aden Cosmetics är mycket omtyckt av just makeupartister som säger att man får mycket för pengarna av varumärkets produkter.

Något som blivit väldigt uppskattat av konsumenter är Adens ögonskuggor. I sortimentet finns både enskilda ögonskuggor där du får en färg men det finns också större ögonskuggspaletter för dig som vill investera i en hel palett och få flera färger att experimentera med.

Använd primer och settingspray från Aden

Du använder väl en primer innan du applicerar ditt smink? Det gör att du får en bra bas att applicera ditt smink på och dessutom kommer sminket hålla mycket längre. Aden Cosmetics har en populär primer, Aden Face Primer Flawless Beauty 01, som passar för alla hudtyper. Primern skapar en bra bas inför kommande sminkprodukter.

 Lika viktigt som det är att börja sminkrutinen med en primer är det att avsluta med en setting spray som fixerar och håller din sminkning på plats. Vill du minska antalet produkter i sminkväskan kan du investera i en kombinerad primer och settingspray i ett. Spana in Aden Make-up Prime & Fixing Spray. Den kan du använda både som första och även som sista steget i din makeup-rutin, den fungerar alltså både som en primer men också en settingspray.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden