ADEN COSMETICS

Aden Cosmetics är ett makeupmärke som är utvecklat för att möta de höga kraven på kvalité som make up artister och smink experter har. Ett märke med produktsäkerhet och trendriktiga färgkollektioner.

Samtliga produkter är kliniskt testade (dermatologiskt testade) och lämpar sig därför för dig med känsliga ögon och känslig hy. Aden är ett ungerskt skönhetsmärke som lanserades i mitten på 90-talet, sedan dess har märket rönt stora framgångar i Europa. Sedan 2012 har Aden etablerat sig på den svenska marknaden med stor framgång.

Aden Liquid Lipstick 24 Mahogany
Tillfälligt slut. Bevaka

Läppstiften är långvariga och återfuktande och de flesta ögon produkterna är fria från mineralolja och paraffin, dermatologiskt testade. Aden är mycket omtyckt av make up artister som säger att man får mycket för pengarna med Aden. 

“Underbart krämiga läppstift”  “Läppennor i top-notch kvalité “ “Imponerade nyanser av ögonskuggor” 

Nedan kan du beställa ur vårt breda utbud som består av: läppstift, foundation, BB Cream,  Precision Eyeliner och Liquid Lipstick, highlighter, eyeliner, nagellack och mascara och många fler sminkprodukter till ett mycket attraktivt pris. Några av Adens favoriter är Intelligent mascara, ögonbrynspennor, Liquid Lipstick och Lipliner pencil för att bara nämna några.

Aden Cosmetics är inte testat på djur och är helt parabenfritt och dermatologiskt testade.