Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

ADEN COSMETICS

Har du testat Aden Cosmetics produkter? Aden Cosmetics är ett ungerskt makeup-varumärke som lanserades i mitten på 90-talet. Varumärket är utvecklat för att möta de höga kraven på kvalité som makeupartister och sminkexperter har. Märket har hög produktsäkerhet och trendiga färgkollektioner. Samtliga produkter är dermatologiskt testade och lämpar sig för dig med känsliga ögon och känslig hy. Sedan 2012 har Aden funnits på den svenska marknaden, vilket gett en stor framgång! Se alla våra produkter från Aden Cosmetics nedan!

Läs mer

Aden Cover Stick Anti Redness 04

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Aden Cosmetics - för dig som vill ha kvalitet

Aden Cosmetics har läppstift som är återfuktande och håller länge. Kanske du vill testa ett härligt rött läppstift? Vi kan rekommendera Aden Hydrating Lipstick 14 Blood Red som är en förförisk djup, röd färg med passion. Läppstiftet har en silkeslen formula som lätt glider på dina läppar och ger dem en naturlig look.

Aden Cosmetics har också många fina ögonskuggor. Om du är ute efter en neutral, matt och nötfärgad ögonskugga så kan vi rekommendera Aden Matte Eyeshadow Powder 004 Almond. Ögonskuggan har ett sammetslent pigment säkerställer en strålande, hållbar färg som varar i flera timmar. Skuggan glider jämnt över ögonlocket, vilket ger fulländad färg. Du kan applicera ögonskuggan över hela ögat eller blanda med andra nyanser från Aden Cosmetics.

Använd primer och setting spray från Aden

Aden är mycket omtyckt av make-up artister som säger att man får mycket för pengarna med Adens produkter. Du använder väl en primer innan du applicerar ditt smink? Det gör att du får en bra bas att applicera ditt smink på, och sminket kommer hålla mycket längre! Aden Cosmetics har en jättebra primer, Aden Face Primer Flawless Beauty 01. Primern är både för ansiktet och ögonen, och passar alla hudtyper. Den är inte oljig, och lämnar därför en matt och jämn yta på huden.

Aden har också en Prime och Setting spray, Aden Make-up Prime & Fixing Spray. Den kan du använda både som första och sista steget i din makeup-rutin. Den förbereder din hud, fixar och håller din sminkning på plats.

Se alla våra produkter från Aden Cosmetics ovan!