Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Antonio Banderas

José Antonio Dominguez Bandera, känd som Antonio Banderas, föddes år 1960 i Malaga, Andalusien. Han är en spansk skådespelare, regissör och sångare. Han har dessutom ett varumärke med parfymer både för dam och herr. Vi har många parfymer från Antonio Banderas. Kika in parfymerna nedan!

Läs mer

Vilken parfym bör jag välja?

Är du ute efter en blommig doft, för kvinnor? Testa då Antonio Banderas Queen Of Seduction Edt 80 ml - Collector´s Edition. Det är en blommig doft med vattennoter.

Antonio Banderas Mediterraneo Edt är en riktig favorit för män från Antonio Banderas. Den kännetecknas hand rötter, havet och hans land. Parfymen har en fräsch doft och levereras en sinnesstämning som är associerad med naturen runt medelhavet. Toppnoten är citrus och aromatiska hjärtnoter rundas av med fräsch vetivier och bärnsten i basnoten.

En annan härlig parfym, för damer, är Antonio Banderas Her Secret Temptation Edt. Det är en Eau de Toilette som är sensuell och attraktiv. Den har toppnoter av Citrus, Bergamott, Apelsin, Persika och Röd peppar.

Införskaffa dig en ny parfym idag, och testa då en från Antonio Banderas! Vi är säkra på att du kommer tycka om parfymen, oavsett vilken du väljer. Antonio Banderas parfymer för herr och dam är riktigt härliga och passar för alla tillfällen!

Vem är egentligen Antonio Banderas?

Antonio Banderas är som tidigare nämnt en spansk skådespelare, regissör och sångare. Mellan åren 1982 och 1990 agerade han främst i filmer regisserade av Pedro Almodóvar. Banderas framgång som skådespelare i Amerika skedde med sin roll i filmen “Philadelphia” år 1993. Han har även dykt upp i filmer så som “Intervju med vampyren”, “Desperado” och  “Mask of Zorro”. Har du sett filmen Mästerkatten i Stövlar, i filmserien Shrek? Antonio Banderas spelar nämligen rösten för karaktären Puss In Boots. Han har dessutom spelat på Broadway och regisserat flera filmer.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden