Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

AQC Fragrances

AQC Fragrances är ett varumärke med dofter och body sprays som designas och produceras i fantastiska Spanien. Idén är enkel. AQC Fragrances riktar sig till de som söker en vardagsparfym och doft som ska vara enkel att ta med sig i handväskan eller necessären. Dofterna är perfekta med sin långvariga arom som kommer i ett litet och originellt format.


Läs mer

Väldoftande små parfymer som du enkelt tar med dig! 

Precis, AQC Fragrances dofter är nätta och lätta att ta med sig på resande fot, antingen i necessären eller väskan under en stressig dag. Dofterna är rena och enkla så att du garanterat kan hitta din nya favorit.

Med ett konkurrensmässigt pris är det också det självklara valet för dig som vill dofta gott utan att lägga en stor summa pengar på det. Vår AQC Fragrances Black Seduction är en väldigt populär doft som går lite åt de djupare hållet med en doft av mörka bär och kummin.

Vill du hellre ha en lättare, kvinnligare doft rekommenderar vi vår AQC Fragrances Rose Couture som har en mjuk ton och doft av mint och lilja.

AQC Fragrances har även dofter till män. Manliga, friska och tydliga dofter som garanterat kommer få folk att vända sig på stan - såklart är parfymerna lika smidigt paketerade som de kvinnliga dofterna.  

Prova att använda Body Sprays!

Har du inte redan provat att använda body sprays istället för parfym rekommenderar vi verkligen det. En body splash är lätt att ta med sig och ger en mycket nättare doft än en traditionell parfym.

Vill du dofta gott utan att doften blir allt för påträngande rekommenderar vi verkligen att prova en body spray. Den är också perfekt att använda efter exempelvis duschen för den där extra känslan av fräschhet som upplevs länge och lagom mycket.

AQC Fragrances har en mängd olika body sprays som alla kommer i olika dofter och toner, allt för att du ska hitta just din favorit.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden