Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

AQC Fragrances

AQC är ett märke med dofter och body sprays som designas och produceras i fantastiska Spanien. Idén är enkel. AQC Fragrances riktar sig till de som söker en vardagsparfym och doft som ska vara enkel och lätt att ta med sig i handväskan eller i necessären. Dofterna är perfekta med sin långvariga arom som kommer i ett litet och originellt format. Vi har ett stort utbud från AQC Fragrances, se hela vårt sortiment nedan!

Läs mer

Väldoftande små parfymer som du enkelt tar med dig! 

Precis, AQC Fragrances dofter är nätta och lätta att ta med sig på resande fot, antingen i necessären eller i väskan en stressig dag. Dofterna är rena och enkla så att du garanterat kan hitta din nya favorit. Med ett konkurrensmässigt pris är det också det självklara valet för dig som vill dofta gott, utan att lägga en stor summa pengar på det. Vår AQC Fragrances Black Seduction är en väldigt populär doft som går lite åt de djupare hållet med en doft av mörka bär och kummin. Vill du hellre ha en lättare kvinnligare doft rekommenderar vi vår AQC Fragrances Rose Couture som har en mjuk ton och doft av mint och lilja! AQC Fragrances har även dofter till män. Manliga friska och tydliga dofter som garanterat kommer få folk att vända sig på stan, såklart är parfymerna lika smidigt paketerade som de kvinnliga dofterna. Vår AQC Fragrances Desert Men's Fragrance har en är en frisk och manlig ton. Med doft av kryddor och bubbelgum.  

Prova att använda Body Sprays!

 Ja, har du inte redan provat att använda body sprays istället för parfym rekommenderar vi verkligen det. En body spray är lätt att ta med sig och ger en mycket nättare doft än en traditionell parfym. Så vill du lukta gott utan att doften blir allt för påträngande rekommenderar vi verkligen att prova en body spray. En body spray är också perfekt att använda efter exempelvis duschen för den där extra känslan av fräschhet som doftar länge och lagom mycket. AQC Fragrances har en mängd olika body sprays som alla kommer i olika dofter och toner allt för att du ska hitta just din favorit. Vår AQC Fragrances Watermelon Body Spray 200 ml är en fräsch och lätt spray som doftar sommar och vattenmelon. Perfekt en dyster vinterdag eller varför inte på solsemestern för de där extra inslaget av semesterkänsla.