Frakt 39 kr. Fri frakt över 500 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

AVIVIR Aloe Vera

Avivir hudvård och skönhetsvård har marknadens högsta innehåll av Bio-Aktiv Aloe Vera med 70–99,5%. Helt Ekologisk, fri från parfym, parabener, alkohol, mineraloljor & färgämnen. Det är en modern produktserie för dig som söker naturlig hudvård. Aloe Vera baserade produkter har många användningsområden och kan användas i hudvård, drickas, användas i håret och mycket mera.


Läs mer

AVIVIR ekologisk Aloe Vera hudvård

Avivirs Aloe Vera produktsortiment innehåller ACTIValoe® som är en förstklassig bladgel från ekologiskt odlade aloe veraplantor. 

Tack vare en hög koncentration av ren Aloe Vera är produkterna kraftfulla, effektiva och arbetar resultatinriktat. Produkter som reparerar, återhämtar, fuktar och skyddar huden. De reparerar och förhindrar för tidigt åldrande. Aloe Vera är också värdefullt som ett medel för att lugna och kyla t.ex. solbränd hud.

AVIVIR uppfyller alla krav för naturkosmetik

Avivir innehåller inga parabener, mineralolja, färgämnen eller alkohol. Vilket har gett produkterna svanen- och vegan-märkningar. Alla produkter har miljövänlig förpackningar och är parfymfria. Avivirs produktion sker i Danmark med färskpressad Aloe vera direkt från odlarna Mexico. Odlingen sker under fair trade liknande tillstånd så att du kan vara säker på att arbetarna har bra förhållande och högre löner än snittet. Vi har ett brett utbud på AVIVIR som: fotvård, cleansing foam, ögonkräm, dagkräm, nattkräm och solskydd samt after sun, Spf, handkräm, bodylotion, juice, kapslar med mera.