Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Barnängen

Barnängen är ett av Sveriges mest välkända varumärken inom hudvård. Barnängen har ett stort sortiment av både hud- och hårvårdsprodukter och har funnits ända sen 1868! Barnängens produkter är riktade mot hela familjen och innehåller bara naturliga ingredienser som gör gott för både kropp och själ. Vi har flera produkter från Barnängen, se hela vårt sortiment nedan!

Läs mer

Deodoranter och duschkräm

Vi på Hudvårdsguiden älskar att Barnängens produkter är så mjuka och välgörande för kroppen och har därför tagit in flera produkter från deras sortiment. Såklart både för dam, herr, och hela familjen. Barnängens duschkrämer är både mjukgörande, rengörande och luktar fantastiskt. Produkterna gör varje dusch stund till något alldeles speciellt. Vår Barnängen Dusch Creme Mjuk & Lätt Rosa Jasmin är en fantastisk duschkräm som både doftar fantastisk av jasmin och har en vårdande och lätta formulan, som är berikad med mikro-oljor som lätt absorberas av huden. En fantastisk vardagsduschkräm till hela familjen. Barnängens deodoranter är både mjuka mot naturen och din kropp, dessutom luktar alla deodoranter fantastiskt och har en lång hållbarhet mot svett som håller hela dagen. Vår Barnängen Deo-roll Man Renhet Pure Defence för män har en manlig doft som skyddar mot svett i upp till 48 timmar. Dessutom lämnar den inga fläckar på kläderna vilket många deodoranter har en tendens att göra.

Historien om Barnängen

Ja ända sen starten 1868 har Sverige fått njuta av Barnängen härliga kropps- och hårvårdsprodukter. Barnängen grundades av Johan Wilhelm Holmström som sägs ha varit en man före sin tid. Han såg både till att sina anställda fick friläkarvård, semester och anständiga arbetstider. Något som verkligen inte var en självklarhet förr i tiden. Vid 1846 blev Barnängen kunglig Hovleverantör, något som har förblivit än idag. Titeln att vara Svensk Hovleverantör är ett kännemärke för svensk kvalité och utnämningen grundar sig på att företaget levererar produkter till kungafamiljen. Den gulliga lilla björnen på produkterna som kännetecknar märket Barnängen kommer ifrån att grundaren byggde ett eget litet Zoo där han genast ansåg att just björnen var hans favorit djur, därav kom iden om björnsymbolen på Barnängens produkter. Idag finns björnsymbolen endast kvar på Barnängens barnprodukter något som vi tycker är väldigt passande. År 2008 fyllde Barnängen 140 år, och är än idag ett av Sveriges mest välkända märken när det kommer till kroppsvård. Idag är nästan alla produkter både veganska och miljömärkta enligt EU Ecolabel. Något som vi på Hudvårdsguiden tycker är väldigt imponerande.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden