Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon är ett varumärke som verkligen har tolkat de traditionella metoderna från naturen men på ett modernt sätt. Produkterna är inspirerade av kvinnorna i den koreanska “Joseon-Dynastin” som fokuserade och lade mycket tid på att ta hand om sin hud. Beauty of Joseon är ett naturligt hudvårdsmärke som hjälper dig att främja en frisk hy.  Läs mer om Beauty of Joseon här nedanför och spana in de härliga koreanska produkterna!

Läs mer

Historien om spännande Beauty of Joseon

Hela Beauty of Joseons historia börjar med “Gyuhap Chongseo” som var en slags encyklopedi och bok för Joseon Dynastin. I boken talades det om metoder inom skönhet såsom hur man formar ögonbryn, hur man rengör hud och hur man vårdar sitt hår. Människor från Joseon-Dynastin fokuserade på minimala färger och på att skapa en ren och klar hud, fokusområdet låg alltså på hudvård snarare än smink.

Våga testa på K-beauty med Beauty of Joseon

Beauty of Joseon faller under kategorin K-beauty, produkterna är alltså tillverkade i Sydkorea. Korean Beauty har blivit väldigt populärt och omtalat det senaste och det tycker vi på Hudvårdsguiden är superkul, vi älskar nämligen K-Beauty. Det kan vara svårt att veta vilken produkt man ska välja om man tidigare inte testat Koreansk hudvård och Beauty of Joseon och därför vill vi ge dig några tips.

Antingen kan du välja att investera i flera produkter från Beauty of Joseon men det fungerar också lika bra att införskaffa dig en produkt som du tar in i din nuvarande rutin. En produkt som många underskattar är tonern, den är (tro det eller ej) faktiskt inte en del i allas hudvårdsrutin. En superbra toner från Beauty of Joseons sortiment är Beauty of Joseon Bubble Toner Green Plum + AHA. Det är en fräsch, fuktgivande, exfolierande toner med traditionell koreansk örtmedicin.

Är du ute efter att få ett härligt glow tycker vi också att du ska testa på Beauty of Joseon Glow Serum. Serumet som innehåller, på samma sätt som tonern, koreansk örtmedicin som tar hand om huden och samtidigt minskar uppkomst av acne och porer. Samtidigt ger det dig ett riktigt härligt glow. Hur bra låter inte det?

Hoppas du väljer att testa en eller flera produkter från Beauty of Joseon. Spana in alla produkter från Beauty of Joseon ovan och läs mer om varje produkt.
Happy Korean Shopping!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden